Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico PRR França leite FC
hh Tactiek On Demand
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
48.9 gemiddelde waardering 37.1
very good Schieten weak
solid Passen good
very good Verdedigen good


4e minuut.
Merchel is nu in balbezit. Merchel geeft de bal voor. Spaczyński speelt de bal door. Skarżyński rent richting de bal. Skarżyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - França leite FC 1:0

9e minuut.
Merchel is nu in balbezit. Merchel passt de bal in één keer door. Kelek is nu in balbezit. Kelek geeft een hoge lob. Spaczyński kopt de bal weg. de Minas Gerais probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vareta heeft problemen om de bal te vangen. Waczków rent richting de bal. Waczków draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - França leite FC 2:0

14e minuut.
Klungelig pakt Mazzotti de bal. Kelek is nu in balbezit. Kelek geeft de bal voor. Waczków is nu in balbezit. Waczków schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Salvi is nu in balbezit. Skarżyński verovert de bal door een tackle van achteren. Skarżyński geeft de bal voor. Waczków heeft problemen om de bal te vangen. Waczków haalt uit met een fantastische trap. de Minas Gerais probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mazzotti speelt de bal door. Skarżyński is nu in balbezit. Skarżyński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Moises de bal onder controle te krijgen. de Minas Gerais werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - França leite FC 3:0

26e minuut.
Büyükburç is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vareta. Büyükburç is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Büyükburç met een snel genomen vrije trap. Waczków rent richting de bal. Waczków haalt uit met een fantastische trap. de Minas Gerais bokst de bal weg. Waczków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waczków schiet op doel. de Minas Gerais maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Merchel probeert naar een medespeler te passen. Skarżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarżyński schiet op doel. Vareta probeert de bal aan de voet te houden. de Minas Gerais maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - França leite FC 4:0

31e minuut.
Doležel geeft een lange en hoge pass. Khachikyan is nu in balbezit. Khachikyan geeft de bal voor. Büyükburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükburç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - França leite FC 5:0

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kelek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Moises heeft problemen om de bal te vangen. Waczków rent richting de bal. Waczków geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Moises rent richting de bal. Büyükburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükburç schiet op doel. Vareta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Minas Gerais werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - França leite FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico PRR 39%, França leite FC 61%.
atletico PRR - França leite FC 6:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Japa komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Spaczyński rent richting de bal. Spaczyński geeft de bal voor. Waczków is nu in balbezit. Waczków draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doležel bereikt de bal nog maar net als eerste. Doležel speelt de bal door. Eresov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - França leite FC 6:1

61e minuut.
Skarżyński is nu in balbezit. Vareta bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarżyński onderschept slim de pass. Büyükburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükburç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - França leite FC 7:1

74e minuut.
Kelek is nu in balbezit. Kelek geeft de bal voor. Waczków heeft problemen om de bal te vangen. Waczków schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - França leite FC 8:1

76e minuut.
Salvi met een sublieme pass. Waczków rent richting de bal. Mazzotti begaat een overtreding. Mazzotti krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Krasuski rent richting de bal. Eresov begaat een overtreding. Krasuski raakt geblesseerd tijdens het duel. Büyükburç zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Waczków is nu in balbezit. Waczków haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Tatu passt de bal zonder na te denken. Büyükburç is nu in balbezit. Büyükburç speelt de bal door. Waczków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waczków haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - França leite FC 9:1

83e minuut.
Daar is Spaczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spaczyński geeft de bal voor. Waczków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waczków schiet op doel. de Minas Gerais probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Syrovátka rent richting de bal. Kelek onderschept slim de pass. Kelek passt de bal zonder na te denken. Waczków rent richting de bal. Waczków draait met de bal, schiet en ... de Minas Gerais bokst de bal weg. Büyükburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükburç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - França leite FC 10:1

87e minuut.
Eresov met een sublieme pass. Koev heeft problemen om de bal te vangen. Koev met een sublieme pass. Skarżyński rent richting de bal. Skarżyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico PRR 44%, França leite FC 56%.
atletico PRR - França leite FC 10:1