Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
França leite FC atletico PRR
On Demand Tactiek hh
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
42 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 30.6
solid Schieten average
excellent Passen weak
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Syrovátka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Doležel de bal. Müller probeert naar een medespeler te passen. Koev bereikt de bal nog maar net als eerste. Koev speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Koev bereikt de bal nog maar net als eerste. Koev passt de bal met de wreef. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
França leite FC - atletico PRR 1:0

11e minuut.
Inworp. de Lara met een snelle inworp. Müller geeft de bal voor. Daar is Silion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silion haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Inworp. Taishan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krok geeft een hoge lob. Koev maakt een snoekduik en kopt de bal. Japa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
França leite FC - atletico PRR 2:0

15e minuut.
Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski passt de bal met de wreef. Taishan bereikt de bal nog maar net als eerste. Taishan geeft een hoge lob. Koev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doležel is nu in balbezit. Doležel speelt de bal door. Koev rent richting de bal. Koev schiet op doel. Japa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
França leite FC - atletico PRR 3:0

18e minuut.
Syrovátka rent richting de bal. Syrovátka passt de bal in één keer door. Doležel rent richting de bal. Doležel geeft een lange en hoge pass. Żelechowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Taishan rent richting de bal. Taishan probeert naar een medespeler te passen. Koev rent richting de bal. Koev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
França leite FC - atletico PRR 4:0

24e minuut.
Mazzotti passt de bal met de wreef. Syrovátka geeft de bal voor. Klungelig pakt Merchel de bal. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Doležel bereikt de bal nog maar net als eerste. Doležel passt de bal in één keer door. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski draait met de bal, schiet en ... Japa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
França leite FC - atletico PRR 5:0

28e minuut.
Doležel passt de bal met de wreef. Żelechowski rent richting de bal. Koev bereikt de bal nog maar net als eerste. Koev draait met de bal, schiet en ... Japa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
França leite FC - atletico PRR 6:0

36e minuut.
Moises geeft een lange en hoge pass. Doležel is nu in balbezit. Doležel met een sublieme pass. Koev is nu in balbezit. Koev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Taishan passt de bal zonder na te denken. Koev bereikt de bal nog maar net als eerste. Merchel verovert de bal door een tackle van achteren. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hročok rent richting de bal. Taishan onderschept slim de pass. Taishan geeft een lange en hoge pass. Żelechowski controleert de bal met de borst. Żelechowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
França leite FC - atletico PRR 7:0

41e minuut.
Doležel rent richting de bal. Doležel geeft een hoge lob. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koev bereikt de bal nog maar net als eerste. Koev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Inworp. Doležel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Müller verovert de bal door een tackle van achteren. Koev bereikt de bal nog maar net als eerste. Koev passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: França leite FC 15%, atletico PRR 85%.
França leite FC - atletico PRR 7:0

50e minuut.
Krok bereikt de bal nog maar net als eerste. Krok met een sublieme pass. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski schiet op doel. Japa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
França leite FC - atletico PRR 8:0

52e minuut.
Doležel is nu in balbezit. Doležel probeert naar een medespeler te passen. Żelechowski is nu in balbezit. Koev is nu in balbezit. Koev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Taishan bereikt de bal nog maar net als eerste. Taishan probeert naar een medespeler te passen. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Nonnason heeft problemen om de bal te vangen. Doležel bereikt de bal nog maar net als eerste. Doležel passt de bal zonder na te denken. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Hročok geeft een lange en hoge pass. Inworp. Eresov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taishan is nu in balbezit. Taishan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taishan rent richting de bal. Taishan met een sublieme pass. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski schiet op doel. Japa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski schiet op doel. Japa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doležel passt de bal in één keer door. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koev bereikt de bal nog maar net als eerste. Koev draait met de bal, schiet en ... Japa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Nonnason geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doležel met een snelle inworp. Koev is nu in balbezit. Koev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Koev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doležel is nu in balbezit. Doležel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Koev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Doeltrap. Japa trapt de bal weg van het doel. Krok kopt de bal weg. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap. Japa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Merchel is nu in balbezit. Koev onderschept slim de pass. Koev passt de bal in één keer door. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Japa probeert naar een medespeler te passen. Krok probeert de bal met de borst te controleren. Krok passt de bal met de wreef. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski draait met de bal, schiet en ... Japa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Nonnason geeft een lange en hoge pass. Inworp. Doležel met de inworp. Koev kan de bal niet met de borst controleren. Koev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
França leite FC - atletico PRR 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: França leite FC 17%, atletico PRR 83%.
França leite FC - atletico PRR 9:0