Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paranavaí Gatto Verde
Acp 1 Tactiek turris
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 43.7
solid Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Rüstəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmov geeft de bal voor. Thøgersen kopt de bal weg. Matthies heeft problemen om de bal te vangen. Matthies draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Toblin rent richting de bal. Rüstəmov rent richting de bal. Glensk onderschept slim de pass. Toblin onderschept slim de pass. Toblin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Pessi passt de bal in één keer door. Matthies met een sublieme pass. Toblin bereikt de bal nog maar net als eerste. Toblin schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Suwara trapt de bal weg. Ebert kopt de bal weg. Matthies bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthies draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Greco geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thøgersen met een snelle inworp. Matthies is nu in balbezit. Matthies draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Greco kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranavaí - Gatto Verde 1:0

27e minuut.
Kącki onderschept slim de pass. Graber rent richting de bal. Graber met een sublieme pass. Matthies is nu in balbezit. Matthies draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Torassa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buselli komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Greco kopt de bal weg. Ebert is nu in balbezit. Ebert probeert naar een medespeler te passen. Toblin bereikt de bal nog maar net als eerste. Toblin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Yesyp de bal. Pessi rent richting de bal. Yesyp verovert de bal door een tackle van achteren. Yesyp draait met de bal, schiet en ... Şuteu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paranavaí - Gatto Verde 1:1

44e minuut.
Lipari geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thøgersen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matthies bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthies haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paranavaí 43%, Gatto Verde 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paranavaí - Gatto Verde 1:1

46e minuut.
Shmarov komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pessi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thøgersen speelt de bal door. Ebert is nu in balbezit. Ebert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Thøgersen rent richting de bal. Thøgersen passt de bal in één keer door. Matthies speelt de bal door. Toblin bereikt de bal nog maar net als eerste. Toblin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Traab komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi met een sublieme pass. Rüstəmov speelt de bal door. Matthies rent richting de bal. Matthies haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Buselli rent richting de bal. Buselli geeft een hoge lob. Semmeling verovert de bal door een tackle van achteren. Yesyp is nu in balbezit. Yesyp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranavaí - Gatto Verde 1:2

64e minuut.
Ebert met een sublieme pass. Arancibia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kącki rent richting de bal. Shmarov verovert de bal door een tackle van achteren. Shmarov haalt uit met een fantastische trap. Şuteu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yesyp springt en kopt de bal. Şuteu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ebert rent richting de bal. Ebert speelt de bal door. Thøgersen met een sublieme pass. Toblin is nu in balbezit. Toblin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Rüstəmov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toblin bereikt de bal nog maar net als eerste. Toblin passt de bal zonder na te denken. Matthies is nu in balbezit. Matthies schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paranavaí 37%, Gatto Verde 63%.
Paranavaí - Gatto Verde 1:2