Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gatto Verde Paranavaí
w4w3w3 Tactiek Acp 1
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 48.7
very good Schieten solid
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Pessi met een sublieme pass. Thøgersen met een sublieme pass. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Glensk de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Mihu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matthies komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Matthies onderschept slim de pass. Matthies passt de bal in één keer door. Delle Fraine rent richting de bal. Delle Fraine haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Somrák de bal onder controle te krijgen. Rueda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Heebo geeft een hoge lob. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi passt de bal in één keer door. Demartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Demartino haalt uit met een fantastische trap. Şuteu bokst de bal weg.

26e minuut.
Pessi speelt de bal door. Graber is nu in balbezit. Shmarov verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Shmarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shmarov draait met de bal, schiet en ... Şuteu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Delle Fraine bereikt de bal nog maar net als eerste. Somrák begaat een overtreding. Delle Fraine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Graber zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Delle Fraine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delle Fraine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Matthies bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthies passt de bal met de wreef. Delle Fraine rent richting de bal. Matthies rent richting de bal. Matthies haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gatto Verde - Paranavaí 0:1

45e minuut.
Matthies passt de bal in één keer door. Somrák speelt de bal door. Delle Fraine is nu in balbezit. Delle Fraine haalt uit met een fantastische trap. Rueda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatto Verde 54%, Paranavaí 46%.
Gatto Verde - Paranavaí 0:1

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Somrák de bal onder controle te krijgen. Ebert is nu in balbezit. Ebert passt de bal met de wreef. Matthies is nu in balbezit. Matthies draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Demartino kopt de bal weg. Klungelig pakt Shmarov de bal. Shmarov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Pessi speelt de bal door. Thøgersen heeft problemen om de bal te vangen. Thøgersen passt de bal met de wreef. Matthies heeft problemen om de bal te vangen. Matthies haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Greco komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Delle Fraine verovert de bal door een tackle van achteren. Ebert heeft problemen om de bal te vangen. Greco is nu in balbezit. Delle Fraine onderschept slim de pass. Delle Fraine schiet op doel. Rueda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal rolt over de achterlijn. Yesyp komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Thøgersen probeert de bal met de borst te controleren. Traab bereikt de bal nog maar net als eerste. Thøgersen begaat een overtreding. Thøgersen krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Traab rent richting de bal. Traab geeft een lange en hoge pass. Kącki is nu in balbezit. Demartino onderschept slim de pass. Demartino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Demartino rent richting de bal. Demartino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gatto Verde - Paranavaí 1:1

89e minuut.
Shmarov rent richting de bal. Buselli speelt de bal door. Demartino rent richting de bal. Világi rent richting de bal. Világi schiet op doel. Şuteu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatto Verde 34%, Paranavaí 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gatto Verde - Paranavaí 1:1