Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marialva Paranavaí
352 Avançado Tactiek Acp 1
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 49.1
adequate Schieten very good
weak Passen solid
solid Verdedigen solid


15e minuut.
Pedalada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebert verovert de bal door een tackle van achteren. Ebert probeert naar een medespeler te passen. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Şuteu met een sublieme pass. Rüstəmov kopt de bal weg. Ebert speelt de bal door. Klungelig pakt Mihu de bal. Ćostović speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Paranavaí 0:1

22e minuut.
Toblin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matthies komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Matthies haalt uit met een fantastische trap. Janicki probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Deros de bal onder controle te krijgen. Mihu rent richting de bal. Mihu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Deros de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Rüstəmov is nu in balbezit. Rüstəmov geeft de bal voor. Matthies rent richting de bal. Mihu rent richting de bal. Mihu draait met de bal, schiet en ... Janicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marialva 56%, Paranavaí 44%.
Marialva - Paranavaí 0:1

52e minuut.
Rüstəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpo onderschept slim de pass. Corpo met een sublieme pass. Mihu is nu in balbezit. Mihu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Thøgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thøgersen speelt de bal door. Ćostović rent richting de bal. Graber onderschept slim de pass. Graber geeft een lange en hoge pass. Janicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Janicki met een harde bal richting middenveld. Thøgersen kopt de bal weg. Mihu is nu in balbezit. Mihu draait met de bal, schiet en ... Janicki bokst de bal weg.

56e minuut.
Pessi rent richting de bal. Rüstəmov is nu in balbezit. Rüstəmov passt de bal zonder na te denken. Matthies bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthies haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Rüstəmov met een sublieme pass. Ebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebert speelt de bal door. Matthies rent richting de bal. Matthies draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Matthies is nu in balbezit. Deros is nu in balbezit. Matthies verovert de bal door een tackle van achteren. Matthies haalt uit met een fantastische trap. Janicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Paranavaí 0:2

68e minuut.
Pessi speelt de bal door. Rüstəmov speelt de bal door. Matthies heeft problemen om de bal te vangen. Matthies schiet op doel. Janicki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Pedalada rent richting de bal. Pedalada passt de bal zonder na te denken. Rüstəmov heeft problemen om de bal te vangen. Rüstəmov geeft een lange en hoge pass. Mihu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Costa e Silva passt de bal zonder na te denken. Ćostović is nu in balbezit. Met opzet legt Ebert zijn tegenspeler op de grond. Ebert krijgt een gele kaart. Ćostović raakt geblesseerd tijdens het duel. Pedalada met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Paranavaí 1:2

74e minuut.
Pedalada rent richting de bal. Matthies onderschept slim de pass. Matthies passt de bal in één keer door. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Costa e Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmov verovert de bal door een tackle van achteren. Rüstəmov probeert naar een medespeler te passen. Matthies bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthies draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Janicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Costa e Silva met een sublieme pass. Ebert is nu in balbezit. Ebert passt de bal in één keer door. Mihu rent richting de bal. Mihu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Janicki met een harde bal richting middenveld. Ebert kopt de bal weg. Corpo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mihu de bal. Mihu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Oszczep met een sublieme pass. Rüstəmov speelt de bal door. Mihu rent richting de bal. Mihu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - Paranavaí 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marialva 66%, Paranavaí 34%.
Marialva - Paranavaí 1:3