Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paranavaí Marialva
Acp 1 Tactiek 352 Avançado
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 41
solid Schieten good
good Passen average
good Verdedigen solid


5e minuut.
Eleftherakis kopt de bal weg. Salcido is nu in balbezit. Pessi onderschept slim de pass. Eleftherakis onderschept slim de pass. Eleftherakis draait met de bal, schiet en ... Şuteu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Abrahim passt de bal met de wreef. Matthies rent richting de bal. Corpo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matthies is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranavaí - Marialva 1:0

16e minuut.
López Clemente geeft de bal voor. Boudet is nu in balbezit. Boudet geeft een lange en hoge pass. Salcido maakt een snoekduik en kopt de bal. Şuteu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paranavaí - Marialva 1:1

18e minuut.
Boudet verovert de bal door een tackle van achteren. Graber onderschept slim de pass. Graber geeft de bal voor. Matthies probeert de bal met de borst te controleren. Matthies schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Şuteu trapt de bal weg. Ćostović kopt de bal weg. Daar is Kącki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcido rent richting de bal. Salcido haalt uit met een fantastische trap. Şuteu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graber met een snelle inworp. Thøgersen is nu in balbezit. Thøgersen geeft een lange en hoge pass. Abrahim kopt de bal weg. Janicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Boudet geeft de bal voor. López Clemente rent richting de bal. Oszczep legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! López Clemente is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ćostović neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Şuteu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paranavaí 44%, Marialva 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paranavaí - Marialva 1:1

46e minuut.
Ćostović rent richting de bal. Ebert onderschept slim de pass. Ebert speelt de bal door. Mihu is nu in balbezit. Mihu schiet op doel. Janicki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranavaí - Marialva 2:1

50e minuut.
Pessi speelt de bal door. Abrahim rent richting de bal. Abrahim passt de bal met de wreef. Mihu rent richting de bal. Mihu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Inworp. Thøgersen met een snelle inworp. Mihu kan de bal niet met de borst controleren. Mihu draait met de bal, schiet en ... Janicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranavaí - Marialva 3:1

64e minuut.
Semmeling geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boudet met de inworp. Eleftherakis geeft een lange en hoge pass. Oszczep onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mihu is nu in balbezit. Mihu passt de bal zonder na te denken. Abrahim probeert naar een medespeler te passen. Matthies heeft problemen om de bal te vangen. Matthies draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranavaí - Marialva 4:1

84e minuut.
Boudet is nu in balbezit. Boudet passt de bal met de wreef. Eleftherakis rent richting de bal. Eleftherakis haalt uit met een fantastische trap. Şuteu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranavaí - Marialva 4:2

88e minuut.
Nelo rent richting de bal. Nelo geeft de bal voor. Thøgersen speelt de bal door. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paranavaí 45%, Marialva 55%.
Paranavaí - Marialva 4:2