Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abuapuera atletico PRR
Recuperei Tactiek hh
58% Balbezit 42%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
36.8 gemiddelde waardering 31.7
average Schieten average
adequate Passen adequate
weak Verdedigen average


11e minuut.
Ortiz passt de bal zonder na te denken. Vargas rent richting de bal. de Lara verovert de bal door een tackle van achteren. de Lara haalt uit met een fantastische trap. Angélico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - atletico PRR 0:1

15e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft een hoge lob. de Lara rent richting de bal. de Lara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - atletico PRR 0:2

16e minuut.
Hnát geeft de bal voor. Inworp. de Lima zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion geeft een lange en hoge pass. Paal! Angélico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Tromp onderschept slim de pass. Tromp probeert naar een medespeler te passen. Białas probeert naar een medespeler te passen. Stempski rent richting de bal. Stempski schiet op doel. Japa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tromp kopt de bal weg. Merchel rent richting de bal. Stempski onderschept slim de pass. Stempski probeert de bal met de borst te controleren. Stempski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pierro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Pierro trapt de bal weg van het doel. Silion rent richting de bal. Silion speelt de bal door. de Lara bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Merchel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dhur met de inworp. Tromp rent richting de bal. Tromp haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - atletico PRR 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuapuera 46%, atletico PRR 54%.
Abuapuera - atletico PRR 1:2

60e minuut.
Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii passt de bal in één keer door. Daar is Kerr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Lara is nu in balbezit. de Lara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pierro rent richting de bal. Stempski onderschept slim de pass. Tatu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tatu krijgt een gele kaart. Stempski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Białas komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Khachikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Dhur met de inworp. Tromp is nu in balbezit. Tromp geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Lima met de inworp. Tatu rent richting de bal. Tatu geeft een lange en hoge pass. Daar is Kerr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Białas is nu in balbezit. Stempski rent richting de bal. Stempski passt de bal in één keer door. Tromp is nu in balbezit. Tromp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Kuyckx komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuapuera 48%, atletico PRR 52%.
Abuapuera - atletico PRR 1:2