Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico PRR Abuapuera
hh Tactiek Recuperei
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
29.9 gemiddelde waardering 37.9
redelijk Schieten matig
slecht Passen goed
redelijk Verdedigen zwak


10e minuut.
Dhur geeft een lange en hoge pass. Okaso heeft problemen om de bal te vangen. Quyền rent richting de bal. Tromp is nu in balbezit. Tromp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - Abuapuera 0:1

12e minuut.
Białas bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lara verovert de bal door een tackle van achteren. de Lara probeert naar een medespeler te passen. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta schiet op doel. Angélico bokst de bal weg.

13e minuut.
Anghelinii geeft een hoge lob. Inworp. Vlada met de inworp. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tromp heeft problemen om de bal te vangen. Tromp passt de bal zonder na te denken. Białas met een sublieme pass. Quyền is nu in balbezit. Quyền schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Nonnason de bal. Białas rent richting de bal. Białas passt de bal zonder na te denken. Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico PRR 70%, Abuapuera 30%.
atletico PRR - Abuapuera 0:1

64e minuut.
Nonnason onderschept slim de pass. Nonnason geeft een hoge lob. Alpízar probeert de bal aan de voet te houden. Silion rent richting de bal. Silion schiet op doel. Angélico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Hročok geeft een lange en hoge pass. Daar is Müller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Lara is nu in balbezit. Białas verovert de bal door een tackle van achteren. Białas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Dhur geeft de bal voor. Nonnason heeft problemen om de bal te vangen. Białas bereikt de bal nog maar net als eerste. Białas geeft een lange en hoge pass. Müller kan de bal niet met de borst controleren. Japa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuyckx komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Alpízar met een sublieme pass. Białas heeft problemen om de bal te vangen. Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp schiet op doel. Japa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - Abuapuera 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico PRR 55%, Abuapuera 45%.
atletico PRR - Abuapuera 0:2