Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
França leite FC Aragas United
On Demand Tactiek compact teste
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
49.4 gemiddelde waardering 48.9
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Doležel geeft een lange en hoge pass. Taishan kopt de bal weg. Sérvio heeft problemen om de bal te vangen. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski draait met de bal, schiet en ... Randa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Krok is nu in balbezit. Krok geeft een hoge lob. Daar is Wilga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koev is nu in balbezit. Koev haalt uit met een fantastische trap. Randa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
França leite FC - Aragas United 1:0

5e minuut.
Drăgan rent richting de bal. Żelechowski is nu in balbezit. Drăgan maakt een afschuwelijke overtreding. Drăgan krijgt een gele kaart. Żelechowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

6e minuut.
Koev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Drăgan de bal. Żelechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żelechowski draait met de bal, schiet en ... Randa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
França leite FC - Aragas United 2:0

9e minuut.
Caro passt de bal zonder na te denken. Kraljević rent richting de bal. Kraljević passt de bal zonder na te denken. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Kraljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraljević passt de bal zonder na te denken. Ziegler rent richting de bal. Ziegler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
França leite FC - Aragas United 2:1

20e minuut.
Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski passt de bal zonder na te denken. Doležel rent richting de bal. Doležel geeft een hoge lob. Żelechowski springt en kopt de bal. Randa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Nae geeft een lange en hoge pass. Syrovátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrovátka passt de bal met de wreef. Taishan bereikt de bal nog maar net als eerste. Taishan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Koev rent richting de bal. Popiołek verovert de bal door een tackle van achteren. Popiołek geeft een lange en hoge pass. Pokora rent richting de bal. Pokora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
França leite FC - Aragas United 2:2

42e minuut.
Doležel met een sublieme pass. Lescott speelt de bal door. Pokora is nu in balbezit. Pokora haalt uit met een fantastische trap. de Minas Gerais werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: França leite FC 36%, Aragas United 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
França leite FC - Aragas United 2:2

52e minuut.
Taishan rent richting de bal. Drăgan verovert de bal door een tackle van achteren. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap. Randa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
França leite FC - Aragas United 3:2

57e minuut.
Nae is nu in balbezit. Taishan verovert de bal door een tackle van achteren. Taishan passt de bal zonder na te denken. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Taishan geeft een lange en hoge pass. Wilga kopt de bal weg. Daar is Lescott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Randa trapt de bal weg. Kraljević kopt de bal weg. Klungelig pakt Eresov de bal. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler schiet op doel. de Minas Gerais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Mazzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzotti geeft de bal voor. Pokora rent richting de bal. Pokora draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ziegler rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Eresov ... Strafschop! Eresov krijgt een gele kaart. Ziegler raakt geblesseerd tijdens het duel. Pokora legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

78e minuut.
Doležel rent richting de bal. Doležel geeft een lange en hoge pass. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nae de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Klungelig pakt Doležel de bal. Doležel geeft een hoge lob. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski schiet op doel. Randa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
França leite FC - Aragas United 4:2

88e minuut.
Inworp. Nae zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kraljević probeert naar een medespeler te passen. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: França leite FC 37%, Aragas United 63%.
França leite FC - Aragas United 4:2