Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aragas United França leite FC
compact teste Tactiek On Demand
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
11 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 50.3
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Kraljević met de inworp. Marques Dias is nu in balbezit. Marques Dias passt de bal zonder na te denken. Ziegler rent richting de bal. Ziegler schiet op doel. de Minas Gerais verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - França leite FC 1:0

5e minuut.
Wilga probeert de bal aan de voet te houden. Żelechowski kopt de bal weg. Doležel rent richting de bal. Doležel geeft de bal voor. Żelechowski springt en kopt de bal. Randa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Lescott rent richting de bal. Lescott geeft de bal voor. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora schiet op doel. de Minas Gerais maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - França leite FC 2:0

8e minuut.
Marques Dias rent richting de bal. Marques Dias geeft de bal voor. Ziegler rent richting de bal. Ziegler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - França leite FC 3:0

12e minuut.
Popiołek rent richting de bal. Doležel verovert de bal door een tackle van achteren. Doležel met een sublieme pass. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Syrovátka speelt de bal door. Taishan is nu in balbezit. Taishan passt de bal in één keer door. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Taishan zal de hoekschop nemen. Koev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kraljević geeft een lange en hoge pass. Ziegler kopt de bal weg. Pokora is nu in balbezit. Pokora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - França leite FC 4:0

20e minuut.
Syrovátka met een sublieme pass. Doležel bereikt de bal nog maar net als eerste. Doležel geeft een hoge lob. Żelechowski springt en kopt de bal. Randa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - França leite FC 4:1

25e minuut.
Syrovátka onderschept slim de pass. Syrovátka probeert naar een medespeler te passen. Doležel is nu in balbezit. Doležel geeft een lange en hoge pass. Żelechowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Randa bokst de bal weg.

27e minuut.
Kraljević geeft de bal voor. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler passt de bal met de wreef. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kraljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler is nu in balbezit. Krok begaat een overtreding. Ziegler roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ziegler kan niet meer verder spelen. Bescapé komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Taishan rent richting de bal. Nae rent richting de bal. Taishan verovert de bal door een tackle van achteren. Taishan geeft een lange en hoge pass. Żelechowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Krok passt de bal in één keer door. Doležel rent richting de bal. Doležel passt de bal in één keer door. Koev is nu in balbezit. Koev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Wilga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sérvio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sérvio geeft een lange en hoge pass. Pokora probeert de bal met de borst te controleren. Pokora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - França leite FC 5:1

45e minuut.
Syrovátka geeft een hoge lob. Koev heeft problemen om de bal te vangen. Doležel rent richting de bal. Doležel geeft een lange en hoge pass. Żelechowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aragas United 56%, França leite FC 44%.
Aragas United - França leite FC 5:1

46e minuut.
Koev heeft problemen om de bal te vangen. Żelechowski speelt de bal door. Doležel is nu in balbezit. Doležel geeft een hoge lob. Żelechowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - França leite FC 5:2

47e minuut.
Bescapé heeft problemen om de bal te vangen. Bescapé passt de bal zonder na te denken. Marques Dias kan de bal niet met de borst controleren. Sérvio rent richting de bal. Żelechowski onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Doležel neemt de hoekschop. Żelechowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Taishan verovert de bal door een tackle van achteren. Taishan met een sublieme pass. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski schiet op doel. Randa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - França leite FC 5:3

52e minuut.
Vareta passt de bal in één keer door. Eresov is nu in balbezit. Kraljević begaat een overtreding. Kraljević krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Vareta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vareta geeft de bal voor. Sérvio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sérvio passt de bal met de wreef. Marques Dias met een sublieme pass. de Minas Gerais probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pokora rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Koev speelt de bal door. Taishan bereikt de bal nog maar net als eerste. Taishan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Doležel de bal. Doležel geeft de bal voor. Randa bokst de bal weg.

65e minuut.
Doležel bereikt de bal nog maar net als eerste. Doležel met een sublieme pass. Koev is nu in balbezit. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bescapé rent richting de bal. Eresov is nu in balbezit. Kraljević verovert de bal door een tackle van achteren. Kraljević geeft een lange en hoge pass. Moises controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pokora is nu in balbezit. Pokora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - França leite FC 6:3

71e minuut.
Syrovátka onderschept slim de pass. Syrovátka passt de bal met de wreef. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - França leite FC 6:4

73e minuut.
Sérvio geeft een hoge lob. Vareta is nu in balbezit. Pokora rent richting de bal. Pokora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - França leite FC 7:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aragas United 74%, França leite FC 26%.
Aragas United - França leite FC 7:4