Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gatto Verde MaringáVasco
turris Tactiek c1
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 48.1
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Inworp. Peteghem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerqueira is nu in balbezit. Cerqueira geeft een lange en hoge pass. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Shmarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yesyp heeft problemen om de bal te vangen. Arias speelt de bal door. Yesyp heeft problemen om de bal te vangen. Yesyp haalt uit met een fantastische trap. Stafidă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană geeft een hoge lob. Zhimo is nu in balbezit. Zhimo schiet op doel. Rueda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatto Verde - MaringáVasco 0:1

9e minuut.
Šakavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakavičius passt de bal in één keer door. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană schiet op doel. Rueda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatto Verde - MaringáVasco 0:2

20e minuut.
Tyma verovert de bal door een tackle van achteren. Tyma geeft een hoge lob. Klungelig pakt Juantorena de bal. Geană rent richting de bal. Geană schiet op doel. Rueda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Tyma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cerqueira probeert naar een medespeler te passen. Zhimo heeft problemen om de bal te vangen. Zhimo draait met de bal, schiet en ... Greco probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peteghem zal de hoekschop nemen. Arancibia heeft problemen om de bal te vangen. Geană rent richting de bal. Geană haalt uit met een fantastische trap. Rueda probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

37e minuut.
Glensk rent richting de bal. Tyma onderschept slim de pass. Tyma passt de bal zonder na te denken. Zhimo is nu in balbezit. Zhimo haalt uit met een fantastische trap. Rueda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Peteghem speelt de bal door. Geană kan de bal niet met de borst controleren. Geană passt de bal met de wreef. Tyma is nu in balbezit. Tyma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatto Verde 80%, MaringáVasco 20%.
Gatto Verde - MaringáVasco 0:2

49e minuut.
Zhimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco is nu in balbezit. Tyma verovert de bal door een tackle van achteren. Tyma schiet op doel. Rueda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatto Verde - MaringáVasco 0:3

53e minuut.
Juantorena met een snelle inworp. Agnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnesi passt de bal in één keer door. Shmarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shmarov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Rispola komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Világi komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Juantorena bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhimo verovert de bal door een tackle van achteren. Zhimo passt de bal met de wreef. Geană heeft problemen om de bal te vangen. Geană schiet op doel. Rueda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Geană rent richting de bal. Geană haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Rispola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhimo haalt uit met een fantastische trap. Rueda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatto Verde - MaringáVasco 0:4

82e minuut.
Palumbi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatto Verde 65%, MaringáVasco 35%.
Gatto Verde - MaringáVasco 0:4