Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico PRR Marialva
hh Tactiek 352 Avançado
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
30.1 gemiddelde waardering 38
weak Schieten good
average Passen average
adequate Verdedigen good


21e minuut.
Deros verovert de bal door een tackle van achteren. Deros geeft de bal voor. Eleftherakis kopt de bal weg. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
de Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan verovert de bal door een tackle van achteren. Boudet rent richting de bal. Boudet geeft een lange en hoge pass. Salcido springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eleftherakis is nu in balbezit. Pierro verovert de bal door een tackle van achteren. Pierro geeft de bal voor. Costa e Silva rent richting de bal. Costa e Silva geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Eleftherakis maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Hročok de bal. Salcido is nu in balbezit. Salcido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - Marialva 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico PRR 56%, Marialva 44%.
atletico PRR - Marialva 0:1

56e minuut.
Corpo passt de bal zonder na te denken. Costa e Silva rent richting de bal. Costa e Silva probeert naar een medespeler te passen. Salcido rent richting de bal. Ćostović geeft een hoge lob. Japa bokst de bal weg. Eleftherakis rent richting de bal. Eleftherakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - Marialva 0:2

59e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Costa e Silva zal de hoekschop nemen. Ćostović kopt de bal weg. Merchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eleftherakis verovert de bal door een tackle van achteren. Eleftherakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Okaso speelt de bal door. Silion is nu in balbezit. Silion passt de bal in één keer door. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Boudet rent richting de bal. Boudet met een sublieme pass. Eleftherakis rent richting de bal. Eleftherakis haalt uit met een fantastische trap. Japa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Janicki speelt de bal door. Ćostović kopt de bal weg. Merchel is nu in balbezit. Salcido verovert de bal door een tackle van achteren. Salcido draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico PRR 59%, Marialva 41%.
atletico PRR - Marialva 0:2