Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marialva atletico PRR
352 Avançado Tactiek hh
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 28.1
goed Schieten matig
matig Passen slecht
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Okaso is nu in balbezit. Ćostović verovert de bal door een tackle van achteren. Ćostović probeert naar een medespeler te passen. Salcido is nu in balbezit. Salcido haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hročok rent richting de bal. Salcido onderschept slim de pass. Okaso rent richting de bal. Salcido onderschept slim de pass. Salcido haalt uit met een fantastische trap. Japa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eleftherakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Eleftherakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - atletico PRR 1:0

28e minuut.
Klungelig pakt López Clemente de bal. López Clemente met een sublieme pass. Salcido is nu in balbezit. Salcido haalt uit met een fantastische trap. Japa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - atletico PRR 2:0

31e minuut.
Ćostović passt de bal in één keer door. Boudet rent richting de bal. Boudet probeert naar een medespeler te passen. Eleftherakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Eleftherakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Deros geeft de bal voor. López Clemente kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Salcido de bal onder controle te krijgen. Ćostović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćostović draait met de bal, schiet en ... Japa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ćostović de bal. Ćostović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marialva 43%, atletico PRR 57%.
Marialva - atletico PRR 2:0

46e minuut.
de Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudet verovert de bal door een tackle van achteren. Boudet met een sublieme pass. Eleftherakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Eleftherakis haalt uit met een fantastische trap. Japa bokst de bal weg.

54e minuut.
Boudet passt de bal zonder na te denken. Nelo rent richting de bal. Nelo passt de bal zonder na te denken. Eleftherakis rent richting de bal. Eleftherakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eleftherakis rent richting de bal. Eleftherakis haalt uit met een fantastische trap. Japa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Nonnason met een snelle inworp. Müller is nu in balbezit. Eleftherakis verovert de bal door een tackle van achteren. Salcido is nu in balbezit. Salcido haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hročok passt de bal in één keer door. Eleftherakis heeft problemen om de bal te vangen. Salcido rent richting de bal. Salcido draait met de bal, schiet en ... Japa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - atletico PRR 3:0

66e minuut.
Babulewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okaso. Babulewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gorgan met een snel genomen vrije trap. Salcido rent richting de bal. Salcido haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
López Clemente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ćostović bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller probeert naar een medespeler te passen. Eleftherakis is nu in balbezit. Eleftherakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - atletico PRR 4:0

71e minuut.
López Clemente heeft problemen om de bal te vangen. López Clemente geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nonnason de bal. Eleftherakis is nu in balbezit. Eleftherakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - atletico PRR 5:0

73e minuut.
Vlada met de inworp. Okaso rent richting de bal. Babulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Babulewicz passt de bal zonder na te denken. Salcido is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Salcido verovert de bal door een tackle van achteren. Salcido passt de bal in één keer door. Eleftherakis is nu in balbezit. Eleftherakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - atletico PRR 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marialva 30%, atletico PRR 70%.
Marialva - atletico PRR 6:0