Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paranavaí Abuapuera
Acp 1 Tactiek Recuperei
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 44.1
very good Schieten adequate
solid Passen good
good Verdedigen adequate


10e minuut.
Graber passt de bal in één keer door. Thøgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thøgersen met een sublieme pass. Matthies rent richting de bal. Matthies schiet op doel. Cuéllar bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Xostikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi verovert de bal door een tackle van achteren. Pessi passt de bal in één keer door. Mihu rent richting de bal. Mihu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Berczik rent richting de bal. Berczik passt de bal met de wreef. Meca speelt de bal door. Marză rent richting de bal. Marză draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Thøgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thøgersen passt de bal in één keer door. Ebert rent richting de bal. Mihu is nu in balbezit. Mihu draait met de bal, schiet en ... Cuéllar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranavaí - Abuapuera 1:0

36e minuut.
Abrahim is nu in balbezit. Abrahim geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Michoń de bal onder controle te krijgen. Matthies is nu in balbezit. Matthies haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jae-byung geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thøgersen met een snelle inworp. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranavaí - Abuapuera 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paranavaí 39%, Abuapuera 61%.
Paranavaí - Abuapuera 2:0

46e minuut.
Abrahim is nu in balbezit. Abrahim passt de bal in één keer door. Mihu rent richting de bal. Matthies rent richting de bal. Matthies draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ebert rent richting de bal. Ebert passt de bal in één keer door. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthies verovert de bal door een tackle van achteren. Matthies haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar bokst de bal weg.

60e minuut.
Abrahim probeert naar een medespeler te passen. Ebert is nu in balbezit. Ebert passt de bal zonder na te denken. Matthies rent richting de bal. Matthies draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Abrahim is nu in balbezit. Abrahim passt de bal met de wreef. Thøgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thøgersen geeft de bal voor. Matthies krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Corredor is nu in balbezit. Ebert onderschept slim de pass. Ebert probeert naar een medespeler te passen. Matthies rent richting de bal. Matthies schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Oszczep rent richting de bal. Oszczep passt de bal in één keer door. Abrahim speelt de bal door. Mihu heeft problemen om de bal te vangen. Mihu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Abrahim met een sublieme pass. Ebert heeft problemen om de bal te vangen. Ebert speelt de bal door. Mihu rent richting de bal. Mihu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Abrahim is nu in balbezit. Abrahim passt de bal in één keer door. Mihu heeft problemen om de bal te vangen. Mihu schiet op doel. Cuéllar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Abrahim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abrahim passt de bal zonder na te denken. Mihu is nu in balbezit. Mihu haalt uit met een fantastische trap. Słyk probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thøgersen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matthies bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthies schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranavaí - Abuapuera 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paranavaí 23%, Abuapuera 77%.
Paranavaí - Abuapuera 3:0