Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abuapuera Paranavaí
Recuperei Tactiek Acp 1
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
37.8 gemiddelde waardering 50.2
average Schieten very good
good Passen solid
average Verdedigen solid


4e minuut.
Ebert passt de bal in één keer door. Abrahim probeert naar een medespeler te passen. Matthies rent richting de bal. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu draait met de bal, schiet en ... Angélico bokst de bal weg.

5e minuut.
Mazurkijević geeft een hoge lob. Inworp. Graber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thøgersen rent richting de bal. Thøgersen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kerr trapt de bal weg. Mihu heeft problemen om de bal te vangen. Hnát is nu in balbezit. Matthies verovert de bal door een tackle van achteren. Matthies draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dhur probeert de bal aan de voet te houden. Abrahim rent richting de bal. Abrahim passt de bal in één keer door. Mihu rent richting de bal. Mihu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - Paranavaí 0:1

22e minuut.
Thøgersen is nu in balbezit. Thøgersen passt de bal in één keer door. Matthies rent richting de bal. Mihu rent richting de bal. Mihu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuapuera 66%, Paranavaí 34%.
Abuapuera - Paranavaí 0:1

54e minuut.
Hnát geeft een hoge lob. Inworp. Thøgersen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mihu de bal. Mihu draait met de bal, schiet en ... Angélico bokst de bal weg. Matthies bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthies draait met de bal, schiet en ... Angélico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - Paranavaí 0:2

56e minuut.
Dhur met een sublieme pass. Tromp is nu in balbezit. Pessi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pessi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pessi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Mazurkijević is nu in balbezit. Mihu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihu passt de bal in één keer door. Matthies bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthies draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Abrahim is nu in balbezit. Matthies bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerr begaat een overtreding. Kerr krijgt een gele kaart. Matthies is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Graber komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Abrahim geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Anghelinii de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abrahim zal de hoekschop nemen. Ebert maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ebert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dhur. Ebert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuyckx komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Abrahim probeert naar een medespeler te passen. Ebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebert probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mihu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuapuera 47%, Paranavaí 53%.
Abuapuera - Paranavaí 0:2