Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaringáVasco França leite FC
c1 Tactiek On Demand
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
48.3 gemiddelde waardering 50.1
solide Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Moises rent richting de bal. Geană onderschept slim de pass. Geană met een sublieme pass. Reyna rent richting de bal. Reyna draait met de bal, schiet en ... de Minas Gerais verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Haart begaat een overtreding. Żelechowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Syrovátka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Żelechowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Doležel speelt de bal door. Koev rent richting de bal. Koev passt de bal met de wreef. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Tyma kopt de bal weg. Daar is Vareta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyna rent richting de bal. Reyna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Doležel met een sublieme pass. Syrovátka probeert de bal aan de voet te houden. Moose is nu in balbezit. Żelechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Syrovátka passt de bal zonder na te denken. Krok is nu in balbezit. Krok passt de bal in één keer door. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MaringáVasco - França leite FC 0:1

35e minuut.
Mazzotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peteghem probeert naar een medespeler te passen. Farkas rent richting de bal. Żelechowski onderschept slim de pass. Żelechowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Farkas met een sublieme pass. Bendt Skov-Nielsen rent richting de bal. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap. Stafidă probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Syrovátka rent richting de bal. Syrovátka passt de bal zonder na te denken. Łaszcz is nu in balbezit. Taishan onderschept slim de pass. Taishan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaringáVasco - França leite FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaringáVasco 62%, França leite FC 38%.
MaringáVasco - França leite FC 0:2

63e minuut.
Moose verovert de bal door een tackle van achteren. Moose geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vareta de bal. Reyna rent richting de bal. Reyna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cerqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerqueira geeft een lange en hoge pass. Tyma rent richting de bal. Tyma draait met de bal, schiet en ... de Minas Gerais werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Geană geeft de bal voor. Vareta kopt de bal weg. Klungelig pakt Eresov de bal. Tyma rent richting de bal. Tyma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Koev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koev passt de bal in één keer door. Doležel rent richting de bal. Doležel geeft de bal voor. Żelechowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Stafidă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Syrovátka speelt de bal door. Klungelig pakt Doležel de bal. Doležel geeft een hoge lob. Żelechowski krijgt zijn hoofd ertegen. Stafidă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaringáVasco - França leite FC 0:3

77e minuut.
Bendt Skov-Nielsen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iturralde González komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Koev met een sublieme pass. Peteghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Peteghem passt de bal met de wreef. Geană rent richting de bal. Geană draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vareta rent richting de bal. Vareta met een sublieme pass. Krok probeert de bal met de borst te controleren. Tyma is nu in balbezit. Tyma draait met de bal, schiet en ... de Minas Gerais probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Koev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerqueira onderschept slim de pass. Cerqueira passt de bal zonder na te denken. Reyna rent richting de bal. Reyna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Syrovátka probeert naar een medespeler te passen. Doležel is nu in balbezit. Doležel geeft een lange en hoge pass. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap. Stafidă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaringáVasco 63%, França leite FC 37%.
MaringáVasco - França leite FC 0:3