Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
França leite FC MaringáVasco
On Demand Tactiek c1
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
50.5 gemiddelde waardering 48.6
solid Schieten good
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


9e minuut.
Farkas probeert naar een medespeler te passen. Cerqueira rent richting de bal. Cerqueira passt de bal met de wreef. Tyma rent richting de bal. Tyma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Haart passt de bal in één keer door. Taishan bereikt de bal nog maar net als eerste. Taishan passt de bal met de wreef. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Vareta onderschept slim de pass. Vareta geeft een hoge lob. Inworp. Peteghem met een snelle inworp. Geană geeft een hoge lob. de Minas Gerais verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reyna rent richting de bal. Reyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
França leite FC - MaringáVasco 0:1

20e minuut.
Cerqueira probeert naar een medespeler te passen. Krok is nu in balbezit. Krok passt de bal in één keer door. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Taishan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Koev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koev passt de bal met de wreef. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Moises rent richting de bal. Reyna onderschept slim de pass. Vareta begaat een overtreding. Vareta krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Krok probeert naar een medespeler te passen. Daar is Doležel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doležel passt de bal zonder na te denken. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski draait met de bal, schiet en ... Stafidă bokst de bal weg.

42e minuut.
Moose rent richting de bal. Żelechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Haart begaat een overtreding. Żelechowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żelechowski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Koev passt de bal met de wreef. Daar is Żelechowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moose probeert naar een medespeler te passen. Koev bereikt de bal nog maar net als eerste. Koev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Vareta geeft een hoge lob. Doležel is nu in balbezit. Doležel passt de bal in één keer door. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Żelechowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łaszcz. Żelechowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Krok zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Żelechowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Stafidă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
França leite FC - MaringáVasco 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: França leite FC 33%, MaringáVasco 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
França leite FC - MaringáVasco 1:1

47e minuut.
Krok bereikt de bal nog maar net als eerste. Krok passt de bal in één keer door. Łaszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Taishan is nu in balbezit. Taishan haalt uit met een fantastische trap. Stafidă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
França leite FC - MaringáVasco 2:1

65e minuut.
Krok geeft een lange en hoge pass. Taishan kopt de bal weg. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski draait met de bal, schiet en ... Stafidă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Koev passt de bal zonder na te denken. Łaszcz controleert de bal met de borst. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Haart de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Syrovátka passt de bal zonder na te denken. Doležel is nu in balbezit. Doležel geeft de bal voor. Żelechowski krijgt zijn hoofd ertegen. Stafidă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: França leite FC 35%, MaringáVasco 65%.
França leite FC - MaringáVasco 2:1