Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aragas United Gatto Verde
compact teste Tactiek turris
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
36 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 40.6
uitstekend Schieten solide
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Popiołek passt de bal met de wreef. Lescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescott passt de bal met de wreef. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Caro met de inworp. Kraljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraljević passt de bal zonder na te denken. Pokora is nu in balbezit. Pokora schiet op doel. Suwara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Glensk de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kraljević zal de hoekschop nemen. Pokora maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Gatto Verde 1:0

15e minuut.
Lipari is nu in balbezit. Kraljević onderschept slim de pass. Kraljević speelt de bal door. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Gatto Verde 2:0

19e minuut.
Ziegler is nu in balbezit. Somrák rent richting de bal. Somrák passt de bal zonder na te denken. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora draait met de bal, schiet en ... Suwara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Caro passt de bal zonder na te denken. Lescott is nu in balbezit. Lescott met een sublieme pass. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kraljević passt de bal zonder na te denken. Lescott speelt de bal door. Pokora heeft problemen om de bal te vangen. Pokora draait met de bal, schiet en ... Suwara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kraljević passt de bal zonder na te denken. Caro rent richting de bal. Caro passt de bal met de wreef. Ziegler rent richting de bal. Ziegler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Shmarov rent richting de bal. Caro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shmarov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Agnesi wilt de vrije trap nemen. Wilga kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ortiz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shmarov geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Somrák rent richting de bal. Somrák geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nae de bal. Shmarov is nu in balbezit. Shmarov draait met de bal, schiet en ... Randa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Kraljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraljević passt de bal zonder na te denken. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora schiet op doel. Suwara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Gatto Verde 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aragas United 33%, Gatto Verde 67%.
Aragas United - Gatto Verde 3:0

46e minuut.
Méndez komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Lipari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraljević verovert de bal door een tackle van achteren. Kraljević probeert naar een medespeler te passen. Pokora rent richting de bal. Pokora schiet op doel. Suwara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Ziegler speelt de bal door. Juantorena onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lescott geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ziegler maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Gatto Verde 4:0

52e minuut.
Wilga geeft een hoge lob. Inworp. Arancibia met de inworp. Yesyp rent richting de bal. Yesyp haalt uit met een fantastische trap. Randa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Nae met een harde bal richting middenveld. Somrák controleert de bal met de borst. Kraljević met een sublieme pass. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Glensk heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Gatto Verde 5:0

55e minuut.
Wilga rent richting de bal. Wilga geeft een lange en hoge pass. Pokora kopt de bal weg. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. Suwara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Yesyp kopt de bal weg. Arancibia heeft problemen om de bal te vangen. Arancibia probeert naar een medespeler te passen. Pokora rent richting de bal. Pokora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bertagna komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Caro passt de bal in één keer door. Pokora is nu in balbezit. Pokora probeert naar een medespeler te passen. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Caro onderschept slim de pass. Caro passt de bal met de wreef. Kraljević speelt de bal door. Ziegler heeft problemen om de bal te vangen. Ziegler geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lescott rent richting de bal. Lescott passt de bal met de wreef. Juantorena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora onderschept slim de pass. Pokora schiet op doel. Suwara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Gatto Verde 6:0

71e minuut.
Sérvio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lescott de bal. Lescott speelt de bal door. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kraljević passt de bal zonder na te denken. Lescott is nu in balbezit. Pokora is nu in balbezit. Pokora draait met de bal, schiet en ... Suwara werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ziegler rent richting de bal. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler onderschept slim de pass. Ziegler draait met de bal, schiet en ... Suwara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Gatto Verde 7:0

75e minuut.
Pokora onderschept slim de pass. Lescott speelt de bal door. Glensk verovert de bal door een tackle van achteren. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. Suwara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Randa probeert naar een medespeler te passen. Somrák kopt de bal weg. Klungelig pakt Nae de bal. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft de bal voor. Randa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drăgan rent richting de bal. Yesyp onderschept slim de pass. Yesyp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wilga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilga geeft een hoge lob. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora draait met de bal, schiet en ... Suwara probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Gatto Verde 8:0

83e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Kraljević verovert de bal door een tackle van achteren. Kraljević geeft de bal voor. Ziegler rent richting de bal. Ziegler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Popiołek passt de bal zonder na te denken. Daar is Lescott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lescott geeft een lange en hoge pass. Pokora rent richting de bal. Pokora schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Gatto Verde 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aragas United 31%, Gatto Verde 69%.
Aragas United - Gatto Verde 9:0