Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. PADULA Darkin Di Brescia
532 Tactiek NICETRY
53% Balbezit 47%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 36.3
solid Schieten average
good Passen average
good Verdedigen average


5e minuut.
Adaman is nu in balbezit. Sale verovert de bal door een tackle van achteren. Sale probeert naar een medespeler te passen. Miholjčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Miholjčić draait met de bal, schiet en ... Aron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Delaunay rent richting de bal. Delaunay passt de bal in één keer door. Sale speelt de bal door. Winter rent richting de bal. Winter draait met de bal, schiet en ... Aron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Sale onderschept slim de pass. Sale speelt de bal door. Winter is nu in balbezit. Winter haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Candito de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Adaman is nu in balbezit. Adaman geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Miholjčić de bal onder controle te krijgen. Winter krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Veljanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Major verovert de bal door een tackle van achteren. Major geeft de bal voor. Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Winter schiet op doel. Aron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Caboni geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przepiera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Winter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Delaunay speelt de bal door. Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślak begaat een overtreding. Winter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miholjčić komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Darkin Di Brescia 1:0

36e minuut.
Sale met de inworp. Przepiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Przepiera geeft een lange en hoge pass. Miholjčić is nu in balbezit. Miholjčić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Doeltrap. Aron met een harde bal richting middenveld. Delaunay kopt de bal weg. Miholjčić is nu in balbezit. Miholjčić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Darkin Di Brescia 2:0

37e minuut.
Delaunay met een snelle inworp. Miholjčić rent richting de bal. Miholjčić met een sublieme pass. Winter heeft problemen om de bal te vangen. Winter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vargas Pellota passt de bal zonder na te denken. Fedorenko is nu in balbezit. Fedorenko probeert naar een medespeler te passen. Winter rent richting de bal. Winter draait met de bal, schiet en ... Aron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miholjčić is nu in balbezit. Miholjčić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Darkin Di Brescia 3:0

44e minuut.
Delaunay speelt de bal door. Sale rent richting de bal. Sale passt de bal in één keer door. Winter is nu in balbezit. Winter draait met de bal, schiet en ... Aron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. PADULA 19%, Darkin Di Brescia 81%.
F.C. PADULA - Darkin Di Brescia 3:0

46e minuut.
Adaman is nu in balbezit. Miholjčić verovert de bal door een tackle van achteren. Delaunay rent richting de bal. Delaunay geeft een lange en hoge pass. Winter springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PADULA - Darkin Di Brescia 4:0

51e minuut.
Daar is Sale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sale speelt de bal door. Miholjčić is nu in balbezit. Delaunay rent richting de bal. Delaunay geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Doeltrap. Aron met een harde bal richting middenveld. Filep kopt de bal weg. Fedorenko is nu in balbezit. Fedorenko schiet op doel. Zhifu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uluçınar met de inworp. Sale met een sublieme pass. Miholjčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Miholjčić schiet op doel. Aron bokst de bal weg. Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Winter draait met de bal, schiet en ... Aron probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Petruniczyk geeft de bal voor. Miholjčić rent richting de bal. Adaman speelt de bal door. Miholjčić rent richting de bal. Miholjčić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Filep speelt de bal door. Miholjčić is nu in balbezit. Caboni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caboni krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Sale passt de bal met de wreef. Przepiera rent richting de bal. Przepiera speelt de bal door. Winter is nu in balbezit. Winter draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Miholjčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miholjčić is nu in balbezit. Miholjčić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Delaunay met een sublieme pass. Sale heeft problemen om de bal te vangen. Sale passt de bal in één keer door. Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Winter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Delaunay met een snelle inworp. Miholjčić is nu in balbezit. Miholjčić probeert naar een medespeler te passen. Winter rent richting de bal. Winter draait met de bal, schiet en ... Aron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Major is nu in balbezit. Major geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jaskulski de bal onder controle te krijgen. Miholjčić is nu in balbezit. Miholjčić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. PADULA 26%, Darkin Di Brescia 74%.
F.C. PADULA - Darkin Di Brescia 4:0