Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nekropolis Red Machine F.C.
Normal Tactiek Feriado...
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
28 gemiddelde waardering 29.4
average Schieten poor
weak Passen weak
average Verdedigen weak


3e minuut.
Brugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugal passt de bal zonder na te denken. Hornický met een sublieme pass. Chacota rent richting de bal. Chacota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Mesclado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesclado haalt uit met een fantastische trap. Garrido Behobide is nu in balbezit. Garrido Behobide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nekropolis - Red Machine F.C. 0:1

7e minuut.
Bechyně geeft de bal voor. Arvelo is nu in balbezit. Ochoa begaat een overtreding. Ochoa krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Ochoa passt de bal zonder na te denken. Bruk is nu in balbezit. Bruk met een sublieme pass. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa schiet op doel. Alves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Ezer speelt de bal door. Garrido Behobide bereikt de bal nog maar net als eerste. Fremr rent richting de bal. Garrido Behobide onderschept slim de pass. Garrido Behobide schiet op doel. Klomínský bokst de bal weg.

40e minuut.
Arvelo geeft een lange en hoge pass. Jirák heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chacota. Chacota krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Brugal met een sublieme pass. Ochoa rent richting de bal. Ochoa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Manzi de bal onder controle te krijgen. Alves werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nekropolis - Red Machine F.C. 1:1

45e minuut.
Jirák geeft een hoge lob. Beuckert is nu in balbezit. Beuckert geeft de bal voor. Chacota heeft problemen om de bal te vangen. Chacota haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nekropolis 38%, Red Machine F.C. 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nekropolis - Red Machine F.C. 1:1

51e minuut.
Rauber Filho neemt vlug de vrije trap. Mesclado kopt de bal weg. Mitka is nu in balbezit. Ezer rent richting de bal. Ezer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Michalský komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Arvelo geeft een hoge lob. Inworp. Bruk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michalský rent richting de bal. Michalský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nekropolis 31%, Red Machine F.C. 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nekropolis - Red Machine F.C. 1:1