Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colinas F.c Pessoense
barca Tactiek sab1²
35% Balbezit 65%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 37
poor Schieten good
weak Passen average
weak Verdedigen good


2e minuut.
Bakiera met een sublieme pass. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zila schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zila krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Zila probeert de bal aan de voet te houden. Zsiborás is nu in balbezit. Zila onderschept slim de pass. Zila schiet op doel. Nereira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Pessoense 0:1

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Hruşcă de bal onder controle te krijgen. Andronic rent richting de bal. Andronic passt de bal met de wreef. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Pessoense 0:2

43e minuut.
Dell`Accio probeert naar een medespeler te passen. Gorzkowski probeert naar een medespeler te passen. Ladaga rent richting de bal. Hruşcă verovert de bal door een tackle van achteren. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colinas F.c 76%, Pessoense 24%.
Colinas F.c - Pessoense 0:2

55e minuut.
Fusinato passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Andronic de bal. Andronic passt de bal met de wreef. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Fusinato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusinato geeft een hoge lob. Daar is Czerbniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zila rent richting de bal. Zila haalt uit met een fantastische trap. Nereira bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Pessoense 0:3

56e minuut.
Klungelig pakt Sołowow de bal. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi passt de bal zonder na te denken. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă draait met de bal, schiet en ... Nereira bokst de bal weg. Zila is nu in balbezit. Zila schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Pessoense 0:4

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andronic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusinato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusinato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Andronic rent richting de bal. Corinthiano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Andronic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fusinato legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Pessoense 0:5

74e minuut.
Hruşcă is nu in balbezit. Fusinato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusinato met een sublieme pass. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Zsiborás bereikt de bal nog maar net als eerste. Zila onderschept slim de pass. Zila geeft een hoge lob. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hruşcă rent richting de bal. Czerbniak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hruşcă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fusinato met een snel genomen vrije trap. Hruşcă kopt de bal weg. Zila is nu in balbezit. Zila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hruşcă rent richting de bal. Corinthiano verovert de bal door een tackle van achteren. Fusinato onderschept slim de pass. Fusinato draait met de bal, schiet en ... Nereira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Pessoense 0:6

88e minuut.
Andronic passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Corinthiano de bal. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă draait met de bal, schiet en ... Nereira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colinas F.c 69%, Pessoense 31%.
Colinas F.c - Pessoense 0:6