Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Mutuipense Pato Branco F C
PATIENCE Tactiek 2.0
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 40.1
average Schieten average
weak Passen adequate
average Verdedigen adequate


7e minuut.
Zachwyc geeft een lange en hoge pass. Afet bereikt de bal nog maar net als eerste. Afet passt de bal met de wreef. Nooij is nu in balbezit. Nooij schiet op doel. Rincón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Král met de inworp. Năftănăilă heeft problemen om de bal te vangen. Năftănăilă passt de bal zonder na te denken. Král geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Zachwyc geeft de bal voor. Inworp. Afet met een snelle inworp. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooij haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Táncsics passt de bal met de wreef. Král bereikt de bal nog maar net als eerste. Král passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Năftănăilă de bal. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mutuipense 72%, Pato Branco F C 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Mutuipense - Pato Branco F C 0:0

52e minuut.
Lizak passt de bal in één keer door. Dalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmaz passt de bal in één keer door. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ... Rincón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Nooij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šurkus rent richting de bal. Nooij onderschept slim de pass. Nooij draait met de bal, schiet en ... Rincón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - Pato Branco F C 0:1

57e minuut.
Afet met een sublieme pass. Král is nu in balbezit. Král passt de bal zonder na te denken. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. Rincón bokst de bal weg. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón probeert naar een medespeler te passen. Král kopt de bal weg. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crişan komt het veld opgelopen. Gascoigne komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ruszkiewicz met een snelle inworp. Simášek rent richting de bal. Král tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Král krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Nooij rent richting de bal. Afet bereikt de bal nog maar net als eerste. Afet passt de bal in één keer door. Nooij is nu in balbezit. Nooij draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Afet rent richting de bal. Afet passt de bal met de wreef. Táncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Táncsics draait met de bal, schiet en ... Rincón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - Pato Branco F C 0:2

70e minuut.
Craioveanu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Král verovert de bal door een tackle van achteren. Král met een sublieme pass. Afet bereikt de bal nog maar net als eerste. Afet haalt uit met een fantastische trap. Rincón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Rincón trapt de bal weg van het doel. Daar is Jokišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. Rincón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Jokišić rent richting de bal. Táncsics verovert de bal door een tackle van achteren. Táncsics met een sublieme pass. Afet bereikt de bal nog maar net als eerste. Afet geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Rincón probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - Pato Branco F C 0:3

85e minuut.
Táncsics kopt de bal weg. Năftănăilă heeft problemen om de bal te vangen. Montaño speelt de bal door. Craioveanu is nu in balbezit. Craioveanu schiet op doel. Raizer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - Pato Branco F C 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mutuipense 80%, Pato Branco F C 20%.
Atlético Mutuipense - Pato Branco F C 1:3