Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Machine F.C. Sociedade Esportiva Willian
Feriado... Tactiek Pra cima
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
29 gemiddelde waardering 34.4
poor Schieten average
poor Passen average
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Beuckert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąs verovert de bal door een tackle van achteren. Wąs probeert naar een medespeler te passen. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński draait met de bal, schiet en ... Alves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

41e minuut.
Wąs onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wąs met een snelle inworp. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ezer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Garrido Behobide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Machine F.C. 63%, Sociedade Esportiva Willian 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Machine F.C. - Sociedade Esportiva Willian 0:0

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Sarmiento de bal onder controle te krijgen. Domingues rent richting de bal. Domingues passt de bal in één keer door. Daar is Rühmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rühmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bugu kopt de bal weg. Chacota bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacota passt de bal met de wreef. Garrido Behobide bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Behobide haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento passt de bal zonder na te denken. Chacota rent richting de bal. Chacota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Sociedade Esportiva Willian 1:0

89e minuut.
Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezer onderschept slim de pass. Ezer passt de bal in één keer door. Bugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugu met een sublieme pass. Štefanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Machine F.C. 51%, Sociedade Esportiva Willian 49%.
Red Machine F.C. - Sociedade Esportiva Willian 1:0