Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Mutuipense Pessoense
433of--v0 Tactiek bas1²
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
28.3 gemiddelde waardering 38.9
zwak Schieten goed
matig Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Tae-Uk rent richting de bal. Fusinato verovert de bal door een tackle van achteren. Fusinato passt de bal zonder na te denken. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Aste geeft een lange en hoge pass. Fusinato rent richting de bal. Fusinato passt de bal in één keer door. Andronic rent richting de bal. Andronic geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Daar is Gorzkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andronic is nu in balbezit. Andronic geeft een lange en hoge pass. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu schiet op doel. Jurczyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - Pessoense 0:1

29e minuut.
Simášek rent richting de bal. Simášek probeert naar een medespeler te passen. Joński heeft problemen om de bal te vangen. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - Pessoense 0:2

39e minuut.
Fusinato met een sublieme pass. Daar is Meleşteu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tae-Uk rent richting de bal. Fusinato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusinato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fusinato neemt de hoekschop. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă schiet op doel. Na een snelle pass probeert Konak de bal onder controle te krijgen. Jurczyga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mutuipense 64%, Pessoense 36%.
Atlético Mutuipense - Pessoense 0:2

50e minuut.
Andronic kopt de bal weg. Bruneano heeft problemen om de bal te vangen. Joński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă verovert de bal door een tackle van achteren. Hruşcă schiet op doel. Jurczyga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Borracha neemt vlug de vrije trap. Bakiera kopt de bal weg. Daar is Jokišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rutkowski is nu in balbezit. Joński begaat een overtreding. Rutkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Zila zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Jokišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Konak geeft een hoge lob. Inworp. Aste met de inworp. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Aste is nu in balbezit. Kasperek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zila. Kasperek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kruk komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tae-Uk met de inworp. Kruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kruk de bal. Kruk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kasperek is nu in balbezit. Aste is nu in balbezit. Aste speelt de bal door. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mutuipense 65%, Pessoense 35%.
Atlético Mutuipense - Pessoense 0:2