Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pessoense Atlético Mutuipense
sab1² Tactiek TRUTH
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.4 gemiddelde waardering 31.7
goed Schieten matig
matig Passen matig
goed Verdedigen zwak


4e minuut.
Zachwyc is nu in balbezit. Hruşcă onderschept slim de pass. Hruşcă geeft een lange en hoge pass. Zila is nu in balbezit. Zila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tae-Uk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bogdan de bal onder controle te krijgen. Infante speelt de bal door. Zila bereikt de bal nog maar net als eerste. Zila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski geeft een hoge lob. Andronic kopt de bal weg. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Jokišić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakiera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zila rent richting de bal. Zila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pessoense 45%, Atlético Mutuipense 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pessoense - Atlético Mutuipense 0:0

50e minuut.
Aste probeert naar een medespeler te passen. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic passt de bal met de wreef. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă schiet op doel. Rincón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dassé heeft problemen om de bal te vangen. Fusinato is nu in balbezit. Fusinato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pessoense - Atlético Mutuipense 1:0

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bogdan stond buitenspel. Rutkowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Jokišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakiera rent richting de bal. Bakiera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bakiera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zila rent richting de bal. Tae-Uk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zila raakt geblesseerd tijdens het duel. Fusinato legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rincón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Infante met een sublieme pass. Andronic is nu in balbezit. Andronic speelt de bal door. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă schiet op doel. Rincón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stroe heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Thanh Tú komt het veld opgelopen. Bakiera neemt de hoekschop. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Zila passt de bal zonder na te denken. Fusinato rent richting de bal. Fusinato passt de bal in één keer door. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Zila geeft een hoge lob. Andronic controleert de bal met de borst. Zachwyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă verovert de bal door een tackle van achteren. Hruşcă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hruşcă rent richting de bal. Stroe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hruşcă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fusinato neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Fusinato krijgt zijn hoofd ertegen. Rincón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pessoense 34%, Atlético Mutuipense 66%.
Pessoense - Atlético Mutuipense 1:0