Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pato Branco F C Colinas F.c
2.0 Tactiek barca
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
40.9 gemiddelde waardering 23.1
adequate Schieten poor
adequate Passen weak
adequate Verdedigen weak


15e minuut.
Czerbniak onderschept slim de pass. Táncsics verovert de bal door een tackle van achteren. Táncsics geeft een lange en hoge pass. Nooij is nu in balbezit. Nooij draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Dalmaz passt de bal zonder na te denken. Král rent richting de bal. Král passt de bal met de wreef. Nooij is nu in balbezit. Nooij schiet op doel. Nereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Năftănăilă draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Nereira trapt de bal weg van het doel. Nooij probeert de bal met de borst te controleren. Nooij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Táncsics probeert naar een medespeler te passen. Afet bereikt de bal nog maar net als eerste. Afet geeft een hoge lob. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - Colinas F.c 1:0

23e minuut.
Frey probeert naar een medespeler te passen. Nooij is nu in balbezit. Nooij passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Afet de bal. Afet haalt uit met een fantastische trap. Nereira bokst de bal weg.

25e minuut.
Dalmaz speelt de bal door. Král heeft problemen om de bal te vangen. Král passt de bal zonder na te denken. Nooij rent richting de bal. Nooij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - Colinas F.c 2:0

30e minuut.
Afet verovert de bal door een tackle van achteren. Afet passt de bal zonder na te denken. Král met een sublieme pass. Nooij is nu in balbezit. Nooij haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Afet kopt de bal weg. Daar is Corinthiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nooij verovert de bal door een tackle van achteren. Nooij schiet op doel. Nereira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - Colinas F.c 3:0

41e minuut.
Năftănăilă passt de bal met de wreef. Král rent richting de bal. Král passt de bal in één keer door. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ... Nereira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Táncsics is nu in balbezit. Táncsics met een sublieme pass. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă schiet op doel. Nereira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - Colinas F.c 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pato Branco F C 26%, Colinas F.c 74%.
Pato Branco F C - Colinas F.c 4:0

50e minuut.
Năftănăilă probeert de bal met de borst te controleren. Zsiborás tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Năftănăilă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Năftănăilă met een snel genomen vrije trap. Nooij is nu in balbezit. Nooij schiet op doel. Nereira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - Colinas F.c 5:0

58e minuut.
Ladaga geeft de bal voor. Inworp. Afet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nooij is nu in balbezit. Nooij geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Lizak onderschept slim de pass. Táncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Táncsics passt de bal zonder na te denken. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Zsiborás bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsiborás geeft een hoge lob. Daar is Král, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Král geeft een hoge lob. Nooij krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pato Branco F C 28%, Colinas F.c 72%.
Pato Branco F C - Colinas F.c 5:0