Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sociedade Esportiva Willian FC Nekropolis
Pra cima Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 26.4
matig Schieten matig
zwak Passen zwak
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Bergwijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergwijn geeft de bal voor. Zetti is nu in balbezit. Zetti schiet op doel. Klomínský werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Fremr geeft de bal voor. Inworp. Sá Paiva met de inworp. Daar is Bergwijn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergwijn geeft een hoge lob. Klomínský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Bechyně geeft een hoge lob. Inworp. Gherea met een snelle inworp. Bergwijn geeft een lange en hoge pass. Zetti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva Willian - FC Nekropolis 1:0

21e minuut.
Mendizábal rent richting de bal. Mendizábal geeft een hoge lob. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa draait met de bal, schiet en ... Štefanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sociedade Esportiva Willian - FC Nekropolis 1:1

34e minuut.
Bechyně bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherea onderschept slim de pass. Gherea met een sublieme pass. Zetti is nu in balbezit. Zetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva Willian - FC Nekropolis 2:1

38e minuut.
Bruk is nu in balbezit. Bruk geeft een lange en hoge pass. Brugal kopt de bal weg. Ochoa rent richting de bal. Ochoa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bagrowski is nu in balbezit. Bagrowski geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hornický geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mendizábal krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Esportiva Willian 32%, FC Nekropolis 68%.
Sociedade Esportiva Willian - FC Nekropolis 2:1

59e minuut.
Bergwijn probeert naar een medespeler te passen. Mitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmann begaat een overtreding. Rühmann krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Sarmiento passt de bal in één keer door. Błaszkiewicz rent richting de bal. Błaszkiewicz passt de bal met de wreef. Rühmann rent richting de bal. Rühmann schiet op doel. Klomínský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Mendizábal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Smutný komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kejklíř speelt de bal door. Brugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugal passt de bal met de wreef. Zetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Esportiva Willian 45%, FC Nekropolis 55%.
Sociedade Esportiva Willian - FC Nekropolis 2:1