Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nekropolis Sociedade Esportiva Willian
Normal Tactiek Pra cima
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 31.7
weak Schieten good
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Brenninkmeijer passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Smutný de bal onder controle te krijgen. Mitka is nu in balbezit. do Espírito Santo verovert de bal door een tackle van achteren. do Espírito Santo schiet op doel. Klomínský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Pinto passt de bal met de wreef. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo passt de bal met de wreef. Brenninkmeijer is nu in balbezit. Brenninkmeijer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Obinna geeft een lange en hoge pass. Szramka kopt de bal weg. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baleiro met een snelle inworp. Silva Zivieri heeft problemen om de bal te vangen. Silva Zivieri geeft een lange en hoge pass. Brenninkmeijer springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Jirák geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szramka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinto rent richting de bal. Pinto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ochoa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lošťák komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Szramka met een sublieme pass. Lošťák rent richting de bal. Obinna maakt een afschuwelijke overtreding. Obinna krijgt een gele kaart. Lošťák raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nekropolis 58%, Sociedade Esportiva Willian 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nekropolis - Sociedade Esportiva Willian 0:0

46e minuut.
Duţă komt het veld opgelopen.

51e minuut.
do Espírito Santo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Górecki komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Jirák is nu in balbezit. Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto passt de bal zonder na te denken. Górecki is nu in balbezit. Górecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klomínský met een harde bal richting middenveld. Szramka speelt de bal door. Górecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Górecki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Górecki passt de bal met de wreef. Mendizábal verovert de bal door een tackle van achteren. Brenninkmeijer rent richting de bal. Brenninkmeijer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nekropolis - Sociedade Esportiva Willian 0:1

75e minuut.
Silva Zivieri passt de bal in één keer door. Pinto rent richting de bal. Pinto geeft een hoge lob. Brenninkmeijer is nu in balbezit. Brenninkmeijer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nekropolis - Sociedade Esportiva Willian 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nekropolis 66%, Sociedade Esportiva Willian 34%.
FC Nekropolis - Sociedade Esportiva Willian 0:2