Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sociedade Esportiva Willian Colinas F.c
Pra cima Tactiek barca
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
33.8 gemiddelde waardering 22.1
average Schieten weak
weak Passen poor
adequate Verdedigen poor


6e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszkiewicz onderschept slim de pass. Błaszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Tryba is nu in balbezit. Tryba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Frey heeft problemen om de bal te vangen. Rühmann is nu in balbezit. Rühmann geeft een hoge lob. Tryba is nu in balbezit. Tryba schiet op doel. Jerlicz bokst de bal weg.

15e minuut.
Francisco kopt de bal weg. Klungelig pakt Medonho de bal. Medonho geeft een lange en hoge pass. Rühmann rent richting de bal. Rühmann schiet op doel. Jerlicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Corinthiano rent richting de bal. Bergwijn is nu in balbezit. Bergwijn probeert naar een medespeler te passen. Tryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Feijão bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuyens rent richting de bal. Nuyens geeft een hoge lob. Tryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryba geeft de bal voor. Jerlicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Corinthiano rent richting de bal. Corinthiano geeft de bal voor. Nuyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuyens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Esportiva Willian 25%, Colinas F.c 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sociedade Esportiva Willian - Colinas F.c 0:0

50e minuut.
Nuyens met een sublieme pass. Bergwijn heeft problemen om de bal te vangen. Frey met een sublieme pass. Gaiato heeft problemen om de bal te vangen. Gaiato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ladaga geeft de bal voor. Gaiato kopt de bal weg. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada draait met de bal, schiet en ... Štefanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sarmiento geeft een lange en hoge pass. Daar is Ladaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerbniak rent richting de bal. Rühmann onderschept slim de pass. Rühmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bergwijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergwijn passt de bal in één keer door. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gaiato de bal. Gaiato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Nuyens met de inworp. Gherea rent richting de bal. Gherea passt de bal in één keer door. Rühmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmann draait met de bal, schiet en ... Jerlicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Frey geeft een lange en hoge pass. Estrada kopt de bal weg. Gaiato is nu in balbezit. Gaiato schiet op doel. Štefanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Esportiva Willian 44%, Colinas F.c 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sociedade Esportiva Willian - Colinas F.c 0:0