Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-06-24 21:59
  • Competitiewedstrijd: Super Copa l
  • Stadion: Castelão
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Sampaio Futebol Clube F.C MA Atlético Mutuipense
maranhense 442 Tactiek 433of--v0
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 28.8
zwak Schieten zwak
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Fakdawer heeft problemen om de bal te vangen. Simášek rent richting de bal. Simášek met een sublieme pass. Brtný bereikt de bal nog maar net als eerste. Brtný draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Tae-Uk de bal. Ickler is nu in balbezit. Bruneano rent richting de bal. Nachum verovert de bal door een tackle van achteren. Nachum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tae-Uk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mátyus is nu in balbezit. Mátyus passt de bal in één keer door. Brtný rent richting de bal. Brtný draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Jokišić controleert de bal met de borst. Konak is nu in balbezit. Konak passt de bal in één keer door. Ickler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ickler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tae-Uk rent richting de bal. Mátyus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tae-Uk raakt geblesseerd tijdens het duel. Tae-Uk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brtný bereikt de bal nog maar net als eerste. Brtný haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Simášek passt de bal in één keer door. Kruk rent richting de bal. Kruk passt de bal zonder na te denken. Brtný bereikt de bal nog maar net als eerste. Brtný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Futebol Clube F.C MA - Atlético Mutuipense 0:1

32e minuut.
Kruk probeert naar een medespeler te passen. Simášek rent richting de bal. Simášek passt de bal met de wreef. Kasperek rent richting de bal. Kasperek draait met de bal, schiet en ... Pavlič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Dalmagro rent richting de bal. Brtný verovert de bal door een tackle van achteren. Sylvester met een sublieme pass. Kruk rent richting de bal. Kruk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Fakdawer de bal. Kruk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mátyus. Mátyus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampaio Futebol Clube F.C MA 75%, Atlético Mutuipense 25%.
Sampaio Futebol Clube F.C MA - Atlético Mutuipense 0:1

46e minuut.
Insano komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Fakdawer geeft een hoge lob. Dalmagro kopt de bal weg. Konak rent richting de bal. Ickler verovert de bal door een tackle van achteren. Ickler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sampaio Futebol Clube F.C MA - Atlético Mutuipense 1:1

77e minuut.
Buba komt het veld opgelopen. Craioveanu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Craioveanu rent richting de bal. Kruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruk passt de bal met de wreef. Kasperek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Insano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Simášek kopt de bal weg. Klungelig pakt Sylvester de bal. Kasperek is nu in balbezit. Kasperek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šparović komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Lunático passt de bal in één keer door. Kruk is nu in balbezit. Kruk passt de bal in één keer door. Kasperek rent richting de bal. Kasperek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. bin Mani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampaio Futebol Clube F.C MA 64%, Atlético Mutuipense 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sampaio Futebol Clube F.C MA - Atlético Mutuipense 1:1