Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Mutuipense Sampaio Correa futebol clube F.C
TRUTH Tactiek SAM 523
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 27.6
adequate Schieten weak
adequate Passen weak
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Caram speelt de bal door. Loureiro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruszkiewicz. Ruszkiewicz krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Montaño is nu in balbezit. Loureiro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogdan. Bogdan krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Simášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Simášek probeert naar een medespeler te passen. Kasperek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperek schiet op doel. Insano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - Sampaio Correa futebol clube F.C 1:0

32e minuut.
Ruszkiewicz is nu in balbezit. Ruszkiewicz passt de bal in één keer door. Bogdan is nu in balbezit. Bogdan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - Sampaio Correa futebol clube F.C 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mutuipense 28%, Sampaio Correa futebol clube F.C 72%.
Atlético Mutuipense - Sampaio Correa futebol clube F.C 2:0

46e minuut.
Biaye komt het veld opgelopen. Gusmão komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kasperek rent richting de bal. Loureiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan rent richting de bal. Kasperek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperek draait met de bal, schiet en ... Insano bokst de bal weg.

56e minuut.
Montaño passt de bal zonder na te denken. Loureiro is nu in balbezit. Simášek speelt de bal door. Bogdan rent richting de bal. Bogdan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Caram speelt de bal door. Simášek rent richting de bal. Simášek passt de bal met de wreef. Kasperek rent richting de bal. Kasperek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Caram zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gusmão rent richting de bal. Gusmão passt de bal zonder na te denken. Biaye rent richting de bal. Biaye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Caram geeft een lange en hoge pass. Simášek rent richting de bal. Simášek passt de bal in één keer door. Bogdan rent richting de bal. Bogdan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Caram is nu in balbezit. Ruszkiewicz rent richting de bal. Ruszkiewicz passt de bal in één keer door. Bogdan heeft problemen om de bal te vangen. Bogdan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roquim komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mutuipense 28%, Sampaio Correa futebol clube F.C 72%.
Atlético Mutuipense - Sampaio Correa futebol clube F.C 2:0