Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pato Branco F C FC Nekropolis
2.0 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
37 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.7 gemiddelde waardering 25.8
goed Schieten zwak
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen zwak


7e minuut.
Jirák geeft de bal voor. Daar is Král, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Král speelt de bal door. Nooij rent richting de bal. Nooij haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fremr met een harde bal richting middenveld. Mendizábal controleert de bal met de borst. Nooij is nu in balbezit. Nooij draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klomínský probeert wanhopig de bal te grijpen. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooij passt de bal zonder na te denken. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Král probeert naar een medespeler te passen. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă passt de bal met de wreef. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - FC Nekropolis 1:0

33e minuut.
Mendizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Afet onderschept slim de pass. Afet met een sublieme pass. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Král rent richting de bal. Daar is Král, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Král probeert naar een medespeler te passen. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nooij probeert naar een medespeler te passen. Fremr bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendizábal is nu in balbezit. Nooij onderschept slim de pass. Nooij draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mendizábal is nu in balbezit. Nooij verovert de bal door een tackle van achteren. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă schiet op doel. Fremr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Král neemt de hoekschop. Nooij heeft problemen om de bal te vangen. Nooij haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pato Branco F C 28%, FC Nekropolis 72%.
Pato Branco F C - FC Nekropolis 1:0

47e minuut.
Lizak passt de bal in één keer door. Afet rent richting de bal. Afet probeert naar een medespeler te passen. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. Klomínský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Năftănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Fremr is nu in balbezit. Năftănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Năftănăilă schiet op doel. Klomínský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - FC Nekropolis 2:0

53e minuut.
Bruk met een sublieme pass. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechyně is nu in balbezit. Năftănăilă onderschept slim de pass. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Král is nu in balbezit. Král probeert naar een medespeler te passen. Nooij is nu in balbezit. Nooij draait met de bal, schiet en ... Mitka probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - FC Nekropolis 3:0

57e minuut.
Năftănăilă is nu in balbezit. Jirák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Năftănăilă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nooij zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - FC Nekropolis 4:0

58e minuut.
Táncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Táncsics passt de bal zonder na te denken. Nooij rent richting de bal. Nooij schiet op doel. Mitka probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - FC Nekropolis 5:0

61e minuut.
Inworp. Michalský komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Daar is Smutný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smutný met een sublieme pass. Năftănăilă is nu in balbezit. Nooij is nu in balbezit. Nooij haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Táncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Táncsics met een sublieme pass. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooij schiet op doel. Klungelig pakt Fremr de bal. Paal!

65e minuut.
Lizak rent richting de bal. Michalský verovert de bal door een tackle van achteren. Michalský passt de bal met de wreef. Ochoa rent richting de bal. Ochoa haalt uit met een fantastische trap. Raizer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Fremr bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Năftănăilă passt de bal in één keer door. Král rent richting de bal. Král geeft de bal voor. Klomínský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Năftănăilă kopt de bal weg. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nooij is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nooij neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!

74e minuut.
Smutný is nu in balbezit. Král onderschept slim de pass. Král passt de bal in één keer door. Nooij rent richting de bal. Nooij haalt uit met een fantastische trap. Klomínský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Năftănăilă krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Afet rent richting de bal. Afet geeft de bal voor. Mendizábal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Nooij is nu in balbezit. Nooij probeert naar een medespeler te passen. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ... Klomínský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - FC Nekropolis 6:0

89e minuut.
Fremr geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Král zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Năftănăilă de bal. Năftănăilă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klomínský werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Nooij is nu in balbezit. Nooij haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pato Branco F C 18%, FC Nekropolis 82%.
Pato Branco F C - FC Nekropolis 6:0