Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Mutuipense Sociedade Esportiva Willian
433of--v0 Tactiek Pra cima
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.1 gemiddelde waardering 33
matig Schieten redelijk
zwak Passen matig
matig Verdedigen zwak


8e minuut.
Simášek is nu in balbezit. Simášek passt de bal met de wreef. Kasperek is nu in balbezit. Kasperek haalt uit met een fantastische trap. Štefanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Numpaque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruszkiewicz rent richting de bal. Simášek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gherea is nu in balbezit. Gherea geeft de bal voor. Daar is Ruszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos rent richting de bal. Ramos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bergwijn passt de bal zonder na te denken. Gliński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruszkiewicz. Ruszkiewicz krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Gliński met de inworp. Bergwijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergwijn geeft een lange en hoge pass. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos schiet op doel. Jurczyga bokst de bal weg. Šurkus heeft problemen om de bal te vangen. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - Sociedade Esportiva Willian 0:1

40e minuut.
Simášek speelt de bal door. Kruk heeft problemen om de bal te vangen. Simášek speelt de bal door. Kasperek heeft problemen om de bal te vangen. Kasperek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Štefanović met een harde bal richting middenveld. Bergwijn kopt de bal weg. Daar is Duţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszkiewicz schiet op doel. Štefanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Gliński geeft een hoge lob. Numpaque heeft problemen om de bal te vangen. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Šurkus de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gliński zal de hoekschop nemen. Ramos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - Sociedade Esportiva Willian 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mutuipense 51%, Sociedade Esportiva Willian 49%.
Atlético Mutuipense - Sociedade Esportiva Willian 0:2

59e minuut.
Ruszkiewicz passt de bal met de wreef. Kruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kruk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kasperek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Štefanović bokst de bal weg.

78e minuut.
Kruk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Simášek met een sublieme pass. Ruszkiewicz is nu in balbezit. Ruszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Johnson passt de bal zonder na te denken. Numpaque speelt de bal door. Johnson speelt de bal door. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ruszkiewicz met de inworp. Simášek rent richting de bal. Bergwijn begaat een overtreding. Bergwijn krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Mańkowski geeft een lange en hoge pass. Ramos rent richting de bal. Numpaque begaat een overtreding. Numpaque krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Bergwijn kopt de bal weg. Ruszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmann rent richting de bal. Ruszkiewicz onderschept slim de pass. Ruszkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mutuipense 51%, Sociedade Esportiva Willian 49%.
Atlético Mutuipense - Sociedade Esportiva Willian 0:2