Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sociedade Esportiva Willian Atlético Mutuipense
Pra cima Tactiek TRUTH
43% Balbezit 57%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
31.4 gemiddelde waardering 36.5
redelijk Schieten goed
slecht Passen matig
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Šparović kopt de bal weg. Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. de Sergipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu onderschept slim de pass. Craioveanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Pinto kopt de bal weg. Klungelig pakt Dassé de bal. Szramka is nu in balbezit. Szramka draait met de bal, schiet en ... Delmati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva Willian - Atlético Mutuipense 1:0

12e minuut.
Trivunčić met een sublieme pass. Šparović kopt de bal weg. Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sociedade Esportiva Willian - Atlético Mutuipense 1:1

18e minuut.
Buba verovert de bal door een tackle van achteren. Buba probeert naar een medespeler te passen. Brenninkmeijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninkmeijer haalt uit met een fantastische trap. Delmati maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva Willian - Atlético Mutuipense 2:1

20e minuut.
Daar is Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šparović is nu in balbezit. Šparović passt de bal in één keer door. Kruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu haalt uit met een fantastische trap. Trivunčić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sociedade Esportiva Willian - Atlético Mutuipense 2:2

34e minuut.
Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu geeft een hoge lob. Kruk rent richting de bal. Kruk schiet op doel. Trivunčić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva Willian - Atlético Mutuipense 2:3

35e minuut.
Atleticano komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Oportunista bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokišić verovert de bal door een tackle van achteren. Jokišić geeft een lange en hoge pass. Craioveanu is nu in balbezit. Craioveanu schiet op doel. Trivunčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Esportiva Willian 55%, Atlético Mutuipense 45%.
Sociedade Esportiva Willian - Atlético Mutuipense 2:3

46e minuut.
Šparović speelt de bal door. Klungelig pakt Dassé de bal. Brenninkmeijer rent richting de bal. Brenninkmeijer haalt uit met een fantastische trap. Delmati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sociedade Esportiva Willian - Atlético Mutuipense 3:3

52e minuut.
Buba probeert naar een medespeler te passen. Simášek rent richting de bal. Simášek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bogdan de bal. Bogdan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Craioveanu rent richting de bal. Craioveanu passt de bal met de wreef. Brenninkmeijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninkmeijer haalt uit met een fantastische trap. Delmati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva Willian - Atlético Mutuipense 4:3

58e minuut.
Kruk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buba geeft een lange en hoge pass. Simášek is nu in balbezit. Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Šparović rent richting de bal. Šparović geeft de bal voor. Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu draait met de bal, schiet en ... Trivunčić bokst de bal weg.

64e minuut.
Buba bereikt de bal nog maar net als eerste. Buba met een sublieme pass. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan draait met de bal, schiet en ... Trivunčić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bogdan probeert naar een medespeler te passen. Simášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Simášek probeert naar een medespeler te passen. Kruk heeft problemen om de bal te vangen. Kruk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Duţă komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inworp. Kasperek komt het veld opgelopen. Zechlin komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Doeltrap. Trivunčić trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Simášek de bal. Tufteland is nu in balbezit. Tufteland geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Delmati speelt de bal door. Simášek kopt de bal weg. Daar is de Sergipe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Craioveanu is nu in balbezit. Craioveanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Szramka kopt de bal weg. Klungelig pakt Kasperek de bal. Kasperek geeft een lange en hoge pass. Zechlin rent richting de bal. Zechlin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tufteland passt de bal in één keer door. Simášek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tufteland. Tufteland krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Esportiva Willian 43%, Atlético Mutuipense 57%.
Sociedade Esportiva Willian - Atlético Mutuipense 4:3