Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colinas F.c Sampaio Futebol Clube F.C MA
barca Tactiek maranhense 442
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
34.6 gemiddelde waardering 25.5
average Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Pearl Jam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sylvester is nu in balbezit. van de Velden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sylvester is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nachum komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Belmiro speelt de bal door. Mârzoi kopt de bal weg. Caram heeft problemen om de bal te vangen. Estrada is nu in balbezit. Estrada draait met de bal, schiet en ... Belmiro bokst de bal weg.

10e minuut.
Pearl Jam bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardella verovert de bal door een tackle van achteren. Sardella speelt de bal door. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Csillag geeft een lange en hoge pass. da Veiga is nu in balbezit. Sardella verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada is nu in balbezit. Estrada schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada onderschept slim de pass. Estrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Sampaio Futebol Clube F.C MA 1:0

43e minuut.
Sharpe geeft een hoge lob. Inworp. Pearl Jam met een snelle inworp. Sylvester bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvester geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colinas F.c 40%, Sampaio Futebol Clube F.C MA 60%.
Colinas F.c - Sampaio Futebol Clube F.C MA 1:0

53e minuut.
Lunático rent richting de bal. Csillag onderschept slim de pass. Csillag speelt de bal door. Sardella rent richting de bal. Sardella draait met de bal, schiet en ... Belmiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Daar is Pearl Jam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van da Veiga. da Veiga krijgt een gele kaart. Estrada raakt geblesseerd tijdens het duel. Kristinsson komt het veld opgelopen.

78e minuut.
van de Velden raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Canavessi komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Doeltrap. Rainato komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Rainato verovert de bal door een tackle van achteren. Canavessi verovert de bal door een tackle van achteren. Canavessi passt de bal met de wreef. Sardella is nu in balbezit. Sardella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colinas F.c 36%, Sampaio Futebol Clube F.C MA 64%.
Colinas F.c - Sampaio Futebol Clube F.C MA 1:0