Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Machine F.C. Pato Branco F C
Feriado... Tactiek 2.0
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 36.3
slecht Schieten redelijk
zwak Passen matig
matig Verdedigen redelijk


16e minuut.
Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugu onderschept slim de pass. Nooij is nu in balbezit. Nooij schiet op doel. Alves bokst de bal weg.

28e minuut.
Beuckert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuckert passt de bal in één keer door. Mesclado rent richting de bal. Mesclado heeft problemen om de bal te vangen. Mesclado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Král passt de bal zonder na te denken. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă passt de bal in één keer door. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooij haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Machine F.C. 65%, Pato Branco F C 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Machine F.C. - Pato Branco F C 0:0

49e minuut.
Tylek geeft een hoge lob. Lizak probeert de bal met de borst te controleren. Lizak speelt de bal door. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooij haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ezer heeft problemen om de bal te vangen. Zambotti rent richting de bal. Ezer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zambotti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zambotti kan niet meer verder spelen. Speriatu komt het veld opgelopen. Lizak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. Alves bokst de bal weg.

56e minuut.
Lizak geeft een hoge lob. Afet is nu in balbezit. Afet met een sublieme pass. Daar is Năftănăilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Arvelo geeft een hoge lob. Afet kopt de bal weg. Daar is Manzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nooij rent richting de bal. Nooij draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nooij speelt de bal door. Afet is nu in balbezit. Afet speelt de bal door. Nooij is nu in balbezit. Nooij haalt uit met een fantastische trap. Alves bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Machine F.C. 76%, Pato Branco F C 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Machine F.C. - Pato Branco F C 0:0