Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nekropolis Pessoense
Normal Tactiek bas1
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 40.1
matig Schieten redelijk
matig Passen matig
matig Verdedigen goed


20e minuut.
Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendizábal probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Rutkowski de bal onder controle te krijgen. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Jirák kopt de bal weg. Brugal heeft problemen om de bal te vangen. Fusinato probeert naar een medespeler te passen. von Klitzing rent richting de bal. von Klitzing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nekropolis - Pessoense 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nekropolis 58%, Pessoense 42%.
FC Nekropolis - Pessoense 0:1

49e minuut.
Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroulík rent richting de bal. Hruşcă onderschept slim de pass. Hruşcă draait met de bal, schiet en ... Klomínský maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nekropolis - Pessoense 0:2

57e minuut.
Fusinato met een snelle inworp. von Klitzing kan de bal niet met de borst controleren. Kroulík schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kroulík krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michalský komt het veld opgelopen. Aste met de inworp. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski haalt uit met een fantastische trap. Klomínský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fusinato neemt de hoekschop. Rutkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nekropolis - Pessoense 0:3

75e minuut.
Zila passt de bal in één keer door. Andronic met een sublieme pass. Klungelig pakt Jirák de bal. Fusinato is nu in balbezit. Fusinato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klomínský bokst de bal weg.

82e minuut.
Michalský geeft de bal voor. Ochoa is nu in balbezit. Dell`Accio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dell`Accio krijgt een gele kaart. Ochoa raakt geblesseerd tijdens het duel. Ochoa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nekropolis - Pessoense 1:3

85e minuut.
Mendizábal passt de bal zonder na te denken. Infante is nu in balbezit. Infante passt de bal met de wreef. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski schiet op doel. Klomínský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Hornický controleert de bal met de borst. Gorzkowski geeft een hoge lob. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa draait met de bal, schiet en ... Rockefeller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nekropolis 70%, Pessoense 30%.
FC Nekropolis - Pessoense 1:3