Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sociedade Esportiva Willian Pessoense
Pra cima Tactiek bas1
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 40.6
adequate Schieten good
average Passen average
weak Verdedigen adequate


23e minuut.
Gorzkowski geeft de bal voor. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atleticano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atleticano krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Rutkowski is nu in balbezit. Błaszkiewicz begaat een overtreding. Rutkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rutkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mańkowski geeft de bal voor. Infante met een sublieme pass. Błaszkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nuyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzkowski is nu in balbezit. Gorzkowski passt de bal met de wreef. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Garrincha geeft een lange en hoge pass. Raça Negra rent richting de bal. Raça Negra met een sublieme pass. Rühmann rent richting de bal. Rühmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Dell`Accio verovert de bal door een tackle van achteren. Dell`Accio geeft de bal voor. Błaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aste bereikt de bal nog maar net als eerste. Aste draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Esportiva Willian 58%, Pessoense 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sociedade Esportiva Willian - Pessoense 0:0

49e minuut.
Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszkiewicz rent richting de bal. Hruşcă verovert de bal door een tackle van achteren. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski haalt uit met een fantastische trap. Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva Willian - Pessoense 0:1

54e minuut.
Gorzkowski rent richting de bal. Fusinato rent richting de bal. Fusinato speelt de bal door. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva Willian - Pessoense 0:2

55e minuut.
Tryba rent richting de bal. Rutkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Atleticano is nu in balbezit. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski schiet op doel. Johnson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva Willian - Pessoense 0:3

57e minuut.
Tryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Raça Negra met een sublieme pass. Klungelig pakt Atleticano de bal. Hruşcă verovert de bal door een tackle van achteren. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Fusinato is nu in balbezit. Fusinato passt de bal met de wreef. Daar is Atleticano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva Willian - Pessoense 0:4

68e minuut.
Gliński speelt de bal door. Tryba is nu in balbezit. Rutkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rutkowski haalt uit met een fantastische trap. Johnson bokst de bal weg.

70e minuut.
Błaszkiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aste zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Infante passt de bal zonder na te denken. Fusinato is nu in balbezit. Fusinato geeft de bal voor. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva Willian - Pessoense 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Esportiva Willian 66%, Pessoense 34%.
Sociedade Esportiva Willian - Pessoense 0:5