Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pessoense Sociedade Esportiva Willian
bas1 Tactiek Pra cima
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
40 gemiddelde waardering 29.6
good Schieten good
adequate Passen poor
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Baleiro is nu in balbezit. Fusinato onderschept slim de pass. Fusinato passt de bal met de wreef. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hruşcă kopt de bal weg. Fusinato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusinato probeert naar een medespeler te passen. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski schiet op doel. Trivunčić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Infante geeft een hoge lob. Fusinato heeft problemen om de bal te vangen. Fusinato speelt de bal door. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Szramka probeert de bal aan de voet te houden. Pellota rent richting de bal. Pellota passt de bal in één keer door. Oportunista geeft een hoge lob. Gliński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pessoense - Sociedade Esportiva Willian 0:1

22e minuut.
de Sergipe passt de bal zonder na te denken. Inworp. Aste met een snelle inworp. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pessoense - Sociedade Esportiva Willian 1:1

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trivunčić met een harde bal richting middenveld. Infante met een sublieme pass. Fusinato is nu in balbezit. Fusinato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trivunčić met een harde bal richting middenveld. Infante kopt de bal weg. Rutkowski heeft problemen om de bal te vangen. Rutkowski draait met de bal, schiet en ... Trivunčić bokst de bal weg.

31e minuut.
Zila rent richting de bal. Zila geeft een hoge lob. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski draait met de bal, schiet en ... Trivunčić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pessoense - Sociedade Esportiva Willian 2:1

32e minuut.
Meleşteu verovert de bal door een tackle van achteren. Tufteland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă met een sublieme pass. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pinto heeft problemen om de bal te vangen. Pinto met een sublieme pass. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pessoense - Sociedade Esportiva Willian 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pessoense 41%, Sociedade Esportiva Willian 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pessoense - Sociedade Esportiva Willian 2:2

46e minuut.
Atleticano komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dell`Accio met een sublieme pass. Andronic rent richting de bal. Andronic passt de bal zonder na te denken. Daar is Fusinato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fusinato geeft de bal voor. Atleticano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Doeltrap. Obinna komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oportunista met een snelle inworp. Pellota speelt de bal door. Oportunista heeft problemen om de bal te vangen. Oportunista geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Fusinato rent richting de bal. Fusinato probeert naar een medespeler te passen. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pessoense - Sociedade Esportiva Willian 3:2

78e minuut.
Duţă komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Pinto is nu in balbezit. Pinto passt de bal met de wreef. Aste is nu in balbezit. Aste schiet op doel. Obinna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Infante met een sublieme pass. Meleşteu heeft problemen om de bal te vangen. Infante speelt de bal door. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap. Obinna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Baleiro de bal onder controle te krijgen. Fusinato rent richting de bal. Fusinato probeert naar een medespeler te passen. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pessoense 38%, Sociedade Esportiva Willian 62%.
Pessoense - Sociedade Esportiva Willian 3:2