Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-07-08 21:59
  • Competitiewedstrijd: Super Copa l
  • Stadion: Castelão
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Sampaio Futebol Clube F.C MA Pato Branco F C
SAM 523 Tactiek 2.0
37% Balbezit 63%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 35.4
weak Schieten average
average Passen average
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Sylvester bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão rent richting de bal. Gusmão geeft een lange en hoge pass. Malvagna is nu in balbezit. Malvagna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Futebol Clube F.C MA - Pato Branco F C 1:0

7e minuut.
Buscher geeft de bal voor. Kristinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giovane begaat een overtreding. Del Giovane krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Nae passt de bal met de wreef. Táncsics rent richting de bal. Táncsics passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Năftănăilă de bal. Năftănăilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sampaio Futebol Clube F.C MA - Pato Branco F C 1:1

21e minuut.
Nae passt de bal in één keer door. Năftănăilă rent richting de bal. Caram legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Năftănăilă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nae legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Táncsics passt de bal met de wreef. Del Giovane rent richting de bal. Gabonês onderschept slim de pass. Malvagna is nu in balbezit. Malvagna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris met een sublieme pass. Daar is da Veiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nae rent richting de bal. Nae haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nae is nu in balbezit. Daar is Nae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nae met een sublieme pass. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Táncsics passt de bal met de wreef. Nae rent richting de bal. da Veiga verovert de bal door een tackle van achteren. Táncsics verovert de bal door een tackle van achteren. Afet geeft een lange en hoge pass. Insano bokst de bal weg.

44e minuut.
Táncsics kopt de bal weg. Daar is Năftănăilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năftănăilă passt de bal met de wreef. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampaio Futebol Clube F.C MA 66%, Pato Branco F C 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sampaio Futebol Clube F.C MA - Pato Branco F C 1:1

49e minuut.
Nae passt de bal in één keer door. Táncsics is nu in balbezit. Táncsics speelt de bal door. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Zambotti met een sublieme pass. Táncsics rent richting de bal. Táncsics passt de bal met de wreef. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Táncsics passt de bal in één keer door. Afet rent richting de bal. Afet met een sublieme pass. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
da Veiga met een sublieme pass. Malvagna is nu in balbezit. Met opzet legt Del Giovane zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Del Giovane naar de kleedkamers voor een vroege douche. Malvagna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belmiro komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Nachum komt het veld opgelopen.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onyeogu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampaio Futebol Clube F.C MA 70%, Pato Branco F C 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sampaio Futebol Clube F.C MA - Pato Branco F C 1:1