Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colinas F.c Red Machine F.C.
barca Tactiek Feriado...
39% Balbezit 61%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.1 gemiddelde waardering 32.8
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Ezer passt de bal in één keer door. Mesclado is nu in balbezit. Ladaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesclado onderschept slim de pass. Mesclado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bugu passt de bal met de wreef. Arvelo is nu in balbezit. Feijão begaat een overtreding. Feijão krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Inworp. Bugu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frey is nu in balbezit. Chacota onderschept slim de pass. Chacota passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Inworp. Bugu met de inworp. Alho met een sublieme pass. Garrido Behobide rent richting de bal. Garrido Behobide draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugu verovert de bal door een tackle van achteren. Frey maakt een afschuwelijke overtreding. Frey krijgt een gele kaart. Bugu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

29e minuut.
Metidieri kopt de bal weg. Klungelig pakt Arvelo de bal. Beuckert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen verovert de bal door een tackle van achteren. van Galen draait met de bal, schiet en ... Alves bokst de bal weg.

34e minuut.
Beuckert is nu in balbezit. Beuckert geeft een hoge lob. Bugu probeert de bal aan de voet te houden. Garrido Behobide rent richting de bal. Garrido Behobide draait met de bal, schiet en ... Nereira bokst de bal weg.

42e minuut.
Inworp. Ezer met een snelle inworp. Mesclado speelt de bal door. Garrido Behobide rent richting de bal. Garrido Behobide draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colinas F.c 55%, Red Machine F.C. 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colinas F.c - Red Machine F.C. 0:0

53e minuut.
Alho passt de bal zonder na te denken. Chacota rent richting de bal. Garrido Behobide rent richting de bal. Garrido Behobide haalt uit met een fantastische trap. Nereira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Red Machine F.C. 0:1

60e minuut.
Bugu verovert de bal door een tackle van achteren. Bugu speelt de bal door. Chacota rent richting de bal. Bugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugu haalt uit met een fantastische trap. Nereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Manzi geeft een hoge lob. Inworp. Mârzoi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Francisco rent richting de bal. Francisco geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Alho rent richting de bal. Alho geeft de bal voor. Garrido Behobide bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Behobide haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Garrido Behobide rent richting de bal. Garrido Behobide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - Red Machine F.C. 0:2

74e minuut.
van Galen speelt de bal door. Garrido Behobide rent richting de bal. Garrido Behobide draait met de bal, schiet en ... Nereira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Beuckert is nu in balbezit. Molina is nu in balbezit. Molina geeft de bal voor. Bugu rent richting de bal. Bugu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colinas F.c 65%, Red Machine F.C. 35%.
Colinas F.c - Red Machine F.C. 0:2