Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nekropolis Atlético Mutuipense
Normal Tactiek 4231--v0
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 31.9
matig Schieten redelijk
slecht Passen matig
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Zachwyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroulík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zachwyc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zachwyc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fremr rent richting de bal. Kasperek onderschept slim de pass. Kasperek haalt uit met een fantastische trap. Klomínský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ruszkiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Simášek probeert de bal met de borst te controleren. Kenesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Tae-Uk met een sublieme pass. Simášek geeft de bal voor. Mitka heeft problemen om de bal te vangen. Kasperek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperek schiet op doel. Klomínský bokst de bal weg. Ruszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bechyně met een sublieme pass. Klungelig pakt Kasperek de bal. Fremr is nu in balbezit. Kasperek verovert de bal door een tackle van achteren. Kasperek draait met de bal, schiet en ... Klomínský bokst de bal weg.

10e minuut.
Bruk probeert naar een medespeler te passen. Michalský is nu in balbezit. Simášek met een sublieme pass. Kasperek is nu in balbezit. Kasperek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kasperek is nu in balbezit. Kasperek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kenesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei geeft de bal voor. Mendizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperek onderschept slim de pass. Kasperek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Jirák is nu in balbezit. Jirák speelt de bal door. Klungelig pakt Fremr de bal. Kasperek verovert de bal door een tackle van achteren. Kasperek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kenesei onderschept slim de pass. Kenesei geeft een lange en hoge pass. Daar is Mendizábal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasperek is nu in balbezit. Kasperek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kenesei speelt de bal door. Klungelig pakt Kasperek de bal. Jirák is nu in balbezit. Kasperek verovert de bal door een tackle van achteren. Kasperek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tae-Uk met een sublieme pass. Ruszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendizábal maakt een afschuwelijke overtreding. Mendizábal krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Tae-Uk met een snelle inworp. Mendizábal met een sublieme pass. Numpaque speelt de bal door. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mendizábal probeert de bal met de borst te controleren. Simášek rent richting de bal. Simášek met een sublieme pass. Kasperek is nu in balbezit. Kasperek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kenesei is nu in balbezit. Michalský is nu in balbezit. Kenesei verovert de bal door een tackle van achteren. Kenesei haalt uit met een fantastische trap. Kasperek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nekropolis 62%, Atlético Mutuipense 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nekropolis - Atlético Mutuipense 0:0

48e minuut.
Michalský probeert naar een medespeler te passen. Kroulík rent richting de bal. Kroulík geeft de bal voor. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Jirák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei is nu in balbezit. Kenesei speelt de bal door. Kasperek rent richting de bal. Kasperek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Fremr trapt de bal weg van het doel. Tae-Uk kopt de bal weg. Daar is Mendizábal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasperek rent richting de bal. Kasperek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nekropolis - Atlético Mutuipense 0:1

67e minuut.
Fremr passt de bal in één keer door. Smutný bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenesei verovert de bal door een tackle van achteren. Kenesei geeft een lange en hoge pass. Jirák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klomínský bokst de bal weg.

72e minuut.
Simášek passt de bal zonder na te denken. Kasperek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendizábal met een sublieme pass. Kenesei is nu in balbezit. Kenesei schiet op doel. Klomínský bokst de bal weg. Fremr bereikt de bal nog maar net als eerste. Fremr geeft de bal voor. Smutný kopt de bal weg. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buba komt het veld opgelopen. Zechlin komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Zechlin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fremr de bal. Jirák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperek onderschept slim de pass. Kasperek haalt uit met een fantastische trap. Klomínský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nekropolis 68%, Atlético Mutuipense 32%.
FC Nekropolis - Atlético Mutuipense 0:1