Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pato Branco F C Sociedade Esportiva Willian
2.0 Tactiek Pra cima
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.5 gemiddelde waardering 31
redelijk Schieten goed
matig Passen matig
matig Verdedigen zwak


12e minuut.
Johnson probeert naar een medespeler te passen. Tylek is nu in balbezit. Met opzet legt Gliński zijn tegenspeler op de grond. Gliński krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Daar is Rühmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizak geeft de bal voor. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooij draait met de bal, schiet en ... Johnson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - Sociedade Esportiva Willian 1:0

23e minuut.
Tufteland bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufteland geeft de bal voor. Del Giovane heeft problemen om de bal te vangen. Tryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Afet geeft de bal voor. Král probeert de bal met de borst te controleren. Král passt de bal met de wreef. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rühmann geeft de bal voor. Tufteland probeert de bal aan de voet te houden. Raça Negra is nu in balbezit. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nooij is nu in balbezit. Nooij haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Zambotti heeft problemen om de bal te vangen. Zambotti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Năftănăilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. Johnson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - Sociedade Esportiva Willian 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pato Branco F C 32%, Sociedade Esportiva Willian 68%.
Pato Branco F C - Sociedade Esportiva Willian 2:0

46e minuut.
Raça Negra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooij passt de bal zonder na te denken. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Turbatu geeft de bal voor. Inworp. Afet met de inworp. Nooij rent richting de bal. Nooij haalt uit met een fantastische trap. Johnson bokst de bal weg.

55e minuut.
Tylek passt de bal zonder na te denken. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă passt de bal met de wreef. Nooij is nu in balbezit. Nooij draait met de bal, schiet en ... Johnson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Zambotti is nu in balbezit. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambotti probeert naar een medespeler te passen. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Lizak rent richting de bal. Lizak met een sublieme pass. Nooij is nu in balbezit. Nooij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - Sociedade Esportiva Willian 3:0

68e minuut.
Afet met de inworp. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooij passt de bal met de wreef. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Král rent richting de bal. Král geeft een lange en hoge pass. Daar is Turbatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nooij rent richting de bal. Nooij draait met de bal, schiet en ... Johnson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Baleiro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Král zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Král rent richting de bal. Král speelt de bal door. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - Sociedade Esportiva Willian 4:0

85e minuut.
Doeltrap. Atleticano komt het veld opgelopen. Duţă komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă passt de bal zonder na te denken. Lizak probeert naar een medespeler te passen. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - Sociedade Esportiva Willian 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pato Branco F C 26%, Sociedade Esportiva Willian 74%.
Pato Branco F C - Sociedade Esportiva Willian 5:0