Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sociedade Esportiva Willian Pato Branco F C
Pra cima Tactiek 2.0
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 38.4
adequate Schieten adequate
poor Passen average
weak Verdedigen average


3e minuut.
Buscher onderschept slim de pass. Buscher met een sublieme pass. Afet is nu in balbezit. Garrincha onderschept slim de pass. Garrincha geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Nooij is nu in balbezit. Nooij passt de bal in één keer door. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă schiet op doel. Trivunčić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva Willian - Pato Branco F C 0:1

17e minuut.
Afet rent richting de bal. Afet passt de bal met de wreef. Tufteland bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooij onderschept slim de pass. Nooij schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nooij is nu in balbezit. Nooij schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mańkowski onderschept slim de pass. Năftănăilă onderschept slim de pass. Tufteland is nu in balbezit. Năftănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Năftănăilă schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva Willian - Pato Branco F C 0:2

21e minuut.
Baleiro geeft een hoge lob. Zambotti is nu in balbezit. Tryba onderschept slim de pass. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Nooij passt de bal met de wreef. Tufteland is nu in balbezit. Năftănăilă onderschept slim de pass. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. Trivunčić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva Willian - Pato Branco F C 0:3

33e minuut.
Nooij is nu in balbezit. Nooij passt de bal met de wreef. Tufteland bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă onderschept slim de pass. Năftănăilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Năftănăilă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tufteland. Năftănăilă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lizak met een snel genomen vrije trap. Nooij maakt een snoekduik en kopt de bal. Trivunčić bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tufteland. Năftănăilă raakt geblesseerd tijdens het duel. Lizak met een snel genomen vrije trap. Nooij rent richting de bal. Nooij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva Willian - Pato Branco F C 0:4

43e minuut.
Mańkowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Král met de inworp. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Esportiva Willian 75%, Pato Branco F C 25%.
Sociedade Esportiva Willian - Pato Branco F C 0:4

46e minuut.
Atleticano komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Garrincha met een sublieme pass. Rühmann is nu in balbezit. Rühmann geeft een hoge lob. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Dalmaz geeft een lange en hoge pass. Baleiro is nu in balbezit. Baleiro geeft een hoge lob. Năftănăilă heeft problemen om de bal te vangen. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Afet onderschept slim de pass. Afet speelt de bal door. Nooij is nu in balbezit. Nooij draait met de bal, schiet en ... Atleticano probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Dalmaz geeft een hoge lob. Nooij kopt de bal weg. Mańkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă onderschept slim de pass. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. Atleticano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Baleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleiro geeft een lange en hoge pass. Gliński kopt de bal weg. Nooij is nu in balbezit. Nooij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva Willian - Pato Branco F C 0:5

79e minuut.
Afet verovert de bal door een tackle van achteren. Afet passt de bal zonder na te denken. Zambotti rent richting de bal. Nooij is nu in balbezit. Nooij haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Garrincha geeft de bal voor. Inworp. Afet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
de Sergipe rent richting de bal. de Sergipe probeert naar een medespeler te passen. Nooij rent richting de bal. Nooij draait met de bal, schiet en ... Atleticano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva Willian - Pato Branco F C 0:6

89e minuut.
Afet speelt de bal door. Nooij is nu in balbezit. Nooij passt de bal met de wreef. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva Willian - Pato Branco F C 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Esportiva Willian 78%, Pato Branco F C 22%.
Sociedade Esportiva Willian - Pato Branco F C 0:7