Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-07-22 21:59
  • Competitiewedstrijd: Super Copa l
  • Stadion: Castelão
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Sampaio Futebol Clube F.C MA Pessoense
SAM 523 Tactiek bas1
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 36
poor Schieten adequate
weak Passen average
poor Verdedigen good


8e minuut.
Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Infante speelt de bal door. Brumer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu verovert de bal door een tackle van achteren. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Insano trapt de bal weg. Caram controleert de bal met de borst. Infante probeert naar een medespeler te passen. Aste is nu in balbezit. Aste geeft een hoge lob. Insano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Loureiro is nu in balbezit. Rutkowski rent richting de bal. Loureiro begaat een overtreding. Loureiro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampaio Futebol Clube F.C MA 74%, Pessoense 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sampaio Futebol Clube F.C MA - Pessoense 0:0

46e minuut.
Belmiro komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu probeert naar een medespeler te passen. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski haalt uit met een fantastische trap. Belmiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Belmiro trapt de bal weg van het doel. Infante kopt de bal weg. Fusinato probeert naar een medespeler te passen. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Fusinato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mátyus is nu in balbezit. Fusinato maakt een afschuwelijke overtreding. Fusinato krijgt een gele kaart. Mátyus wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mátyus kan niet meer verder spelen. Grêmio komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Gusmão komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Brumer met een sublieme pass. Daar is Malvagna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De la Fuente. De la Fuente krijgt een gele kaart. Malvagna moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Malvagna kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampaio Futebol Clube F.C MA 82%, Pessoense 18%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sampaio Futebol Clube F.C MA - Pessoense 0:0