Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Mutuipense Red Machine F.C.
433of--v1 Tactiek Feriado...
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.3 gemiddelde waardering 32.7
adequate Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen average


2e minuut.
Metidieri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simášek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kasperek rent richting de bal. Alho is nu in balbezit. Kasperek onderschept slim de pass. Zechlin rent richting de bal. Zechlin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Jurczyga speelt de bal door. Inworp. Ezer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mesclado rent richting de bal. Mesclado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Ezer kan de bal niet met de borst controleren. Mesclado is nu in balbezit. Šparović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šparović krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Klungelig pakt Montaño de bal. Chacota is nu in balbezit. Numpaque tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chacota wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chacota kan niet meer verder spelen. Amirbekyan komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Beuckert onderschept slim de pass. Beuckert passt de bal zonder na te denken. Alho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperek onderschept slim de pass. Kasperek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mutuipense 56%, Red Machine F.C. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Mutuipense - Red Machine F.C. 0:0

48e minuut.
Šparović is nu in balbezit. Šparović passt de bal in één keer door. Simášek geeft een hoge lob. Kasperek rent richting de bal. Kasperek draait met de bal, schiet en ... Alves verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manzi heeft problemen om de bal te vangen. Alves bokst de bal weg. Zechlin rent richting de bal. Zechlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - Red Machine F.C. 1:0

58e minuut.
Simášek is nu in balbezit. Simášek probeert naar een medespeler te passen. Metidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zechlin verovert de bal door een tackle van achteren. Zechlin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kruk komt het veld opgelopen. Bugu met een snelle inworp. Simášek controleert de bal met de borst. Alho geeft een lange en hoge pass. Jurczyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Simášek passt de bal in één keer door. Zechlin is nu in balbezit. Zechlin passt de bal in één keer door. Kruk rent richting de bal. Kruk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ezer geeft een lange en hoge pass. Dassé kopt de bal weg. Montaño heeft problemen om de bal te vangen. Bugu is nu in balbezit. Bugu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kasperek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montaño is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bugu. Bugu krijgt een gele kaart. Montaño is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruszkiewicz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šurkus is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ezer. Šurkus raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Šurkus kan niet meer verder spelen. Thanh Tú komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Kruk is nu in balbezit. Kruk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Manzi de bal onder controle te krijgen. Ruszkiewicz is nu in balbezit. Ruszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Numpaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirbekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amirbekyan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Amirbekyan kan niet meer verder spelen. Kostelecki komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Ezer rent richting de bal. Ezer geeft een hoge lob. Numpaque heeft problemen om de bal te vangen. Kostelecki rent richting de bal. Kostelecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Mutuipense - Red Machine F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mutuipense 49%, Red Machine F.C. 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Mutuipense - Red Machine F.C. 1:1