Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Machine F.C. Atlético Mutuipense
Feriado... Tactiek especial01--v0
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 31.7
slecht Schieten redelijk
zwak Passen matig
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Simášek speelt de bal door. Ruszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alho. Alho krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Bugu verovert de bal door een tackle van achteren. Bugu geeft de bal voor. Daar is Stroe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostelecki is nu in balbezit. Kostelecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Jurczyga met een harde bal richting middenveld. Bogdan kopt de bal weg. Craioveanu is nu in balbezit. Simášek rent richting de bal. Simášek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Bogdan passt de bal zonder na te denken. Craioveanu is nu in balbezit. Alho rent richting de bal. Craioveanu onderschept slim de pass. Craioveanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Alves trapt de bal weg. Tae-Uk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Uk probeert naar een medespeler te passen. Ruszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ruszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Inworp. Ruszkiewicz met de inworp. Klungelig pakt Tae-Uk de bal. Ruszkiewicz is nu in balbezit. Ruszkiewicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Alho is nu in balbezit. Alho passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Bugu de bal onder controle te krijgen. Ruszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Machine F.C. 75%, Atlético Mutuipense 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Machine F.C. - Atlético Mutuipense 0:0

49e minuut.
Kostelecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rauber Filho komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Arvelo rent richting de bal. Craioveanu onderschept slim de pass. Metidieri is nu in balbezit. Craioveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Craioveanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Bugu is nu in balbezit. Alho met een sublieme pass. Garrido Behobide is nu in balbezit. Garrido Behobide schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bugu geeft een lange en hoge pass. Jokišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokišić geeft een lange en hoge pass. Rauber Filho heeft problemen om de bal te vangen. Rauber Filho draait met de bal, schiet en ... Jurczyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Alho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszkiewicz onderschept slim de pass. Simášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ruszkiewicz de bal. Ruszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Šurkus met de inworp. Bogdan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arvelo de bal. Craioveanu rent richting de bal. Craioveanu haalt uit met een fantastische trap. Alves bokst de bal weg.

84e minuut.
Simášek passt de bal in één keer door. Ruszkiewicz rent richting de bal. Manzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruszkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Craioveanu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Machine F.C. 57%, Atlético Mutuipense 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Machine F.C. - Atlético Mutuipense 0:0