Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winged Hussars Kondominium rosyjsko-niemieckie
4-1-2-2-1 (3) Tactiek naleśnik
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
43.2 gemiddelde waardering 52.9
average Schieten very good
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Bundasseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundasseca met een sublieme pass. Babič bereikt de bal nog maar net als eerste. Babič geeft een lange en hoge pass. Bazley krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cramar met een snelle inworp. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbol verovert de bal door een tackle van achteren. Carbol geeft een hoge lob. Laugalis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doeltrap. Ojanaho trapt de bal weg van het doel. Kania heeft problemen om de bal te vangen. Wibaut geeft een hoge lob. Bazley rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winged Hussars - Kondominium rosyjsko-niemieckie 1:0

11e minuut.
Carbol bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibaut onderschept slim de pass. Wibaut speelt de bal door. Bundasseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundasseca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Văn Phong speelt de bal door. Cramar rent richting de bal. Cramar passt de bal in één keer door. Carbol geeft een lange en hoge pass. Laugalis springt en kopt de bal. Ojanaho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Babič rent richting de bal. Babič geeft een lange en hoge pass. Figueira kopt de bal weg. Bundasseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundasseca schiet op doel. Alończyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bazley rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winged Hussars - Kondominium rosyjsko-niemieckie 2:0

41e minuut.
Żelazko passt de bal met de wreef. Carbol rent richting de bal. Carbol passt de bal zonder na te denken. Laugalis is nu in balbezit. Laugalis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winged Hussars 58%, Kondominium rosyjsko-niemieckie 42%.
Winged Hussars - Kondominium rosyjsko-niemieckie 2:0

51e minuut.
Wibaut verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Phong probeert naar een medespeler te passen. Laugalis is nu in balbezit. Laugalis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Cavanagh kopt de bal weg. Żelazko heeft problemen om de bal te vangen. Millán maakt een afschuwelijke overtreding. Millán krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Carbol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbol geeft de bal voor. Laugalis rent richting de bal. Laugalis draait met de bal, schiet en ... Ojanaho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winged Hussars - Kondominium rosyjsko-niemieckie 2:1

75e minuut.
Siau is nu in balbezit. Kania begaat een overtreding. Siau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siau zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Macierewicz rent richting de bal. Laugalis onderschept slim de pass. Laugalis draait met de bal, schiet en ... Ojanaho bokst de bal weg.

82e minuut.
Macierewicz kopt de bal weg. Wibaut heeft problemen om de bal te vangen. Wibaut probeert naar een medespeler te passen. Bundasseca rent richting de bal. Bundasseca geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winged Hussars 59%, Kondominium rosyjsko-niemieckie 41%.
Winged Hussars - Kondominium rosyjsko-niemieckie 2:1