Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-06-13 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
USA Zhōngguó
cio-532-lw Tactiek Dragons.04-1
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
75 gemiddelde waardering 69.1
outstanding Schieten very good
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
Brillant verovert de bal door een tackle van achteren. Brillant geeft een lange en hoge pass. Sackett rent richting de bal. Sackett haalt uit met een fantastische trap. Guo`an probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Zhōngguó 1:0

13e minuut.
O`Brien verovert de bal door een tackle van achteren. O`Brien geeft de bal voor. Lian speelt de bal door. Feiliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiliang haalt uit met een fantastische trap. Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Jinfen heeft problemen om de bal te vangen. Jinfen geeft de bal voor. Jiong is nu in balbezit. Minjiang rent richting de bal. Minjiang haalt uit met een fantastische trap. Branch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Yuhe speelt de bal door. Lian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lian passt de bal in één keer door. Jinfen is nu in balbezit. Jinfen geeft een hoge lob. Branch bokst de bal weg.

29e minuut.
Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish passt de bal met de wreef. Sackett rent richting de bal. Sackett schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yunchang de bal onder controle te krijgen. Guo`an bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 57%, Zhōngguó 43%.
USA - Zhōngguó 1:0

49e minuut.
Inworp. Brillant zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell geeft een hoge lob. Sackett springt en kopt de bal. Guo`an bokst de bal weg.

51e minuut.
Russell probeert naar een medespeler te passen. Thomas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Russell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Russell geeft een hoge lob. Sackett krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Zhōngguó 2:0

64e minuut.
Russell met een sublieme pass. Brillant is nu in balbezit. Taihao begaat een overtreding. Brillant moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Brillant kan niet meer verder spelen. Taihao met een sublieme pass. Bradley komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Sackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinfen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sackett is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thomas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Parrish springt en kopt de bal. Yunchang heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Zhōngguó 3:0

77e minuut.
Russell onderschept slim de pass. Russell passt de bal met de wreef. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackett rent richting de bal. Sackett haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Russell geeft een lange en hoge pass. Heyang kopt de bal weg. Thomas geeft de bal voor. Sackett is nu in balbezit. Sackett haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yuesheng komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Russell is nu in balbezit. Russell passt de bal met de wreef. Sackett is nu in balbezit. Parrish rent richting de bal. Parrish draait met de bal, schiet en ... Guo`an probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Jiong rent richting de bal. Hundley is nu in balbezit. Hundley geeft de bal voor. Sackett rent richting de bal. Sackett draait met de bal, schiet en ... Guo`an probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 31%, Zhōngguó 69%.
USA - Zhōngguó 3:0
USA