Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Beenbrekers Barcelona FK
532try Tactiek davay
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.3 gemiddelde waardering 45.7
goed Schieten goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen goed


6e minuut.
Ishkhanyan rent richting de bal. Ishkhanyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Immers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oberlan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bastaens geeft een hoge lob. Ishkhanyan is nu in balbezit. Erten begaat een overtreding. Erten krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Teismann kopt de bal weg. Joldić heeft problemen om de bal te vangen. MacRurie speelt de bal door. Onanyan is nu in balbezit. Onanyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Joldić rent richting de bal. Met opzet legt Teismann zijn tegenspeler op de grond. Joldić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Immers zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tridente maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Steenbeke heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szarawarski neemt de hoekschop. Tridente bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Beenbrekers 44%, Barcelona FK 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
De Beenbrekers - Barcelona FK 0:0

46e minuut.
Nemcov rent richting de bal. Nemcov passt de bal in één keer door. Zalivahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalivahin geeft de bal voor. Onanyan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
MacRurie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRurie geeft de bal voor. Zalivahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalivahin passt de bal zonder na te denken. Teismann geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Borraccio passt de bal in één keer door. Immers is nu in balbezit. Immers passt de bal in één keer door. Erten bereikt de bal nog maar net als eerste. Erten draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Steenbeke geeft de bal voor. Immers bereikt de bal nog maar net als eerste. Immers speelt de bal door. Erten is nu in balbezit. Erten haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Immers neemt vlug de vrije trap. Steenbeke rent richting de bal. Rouillon onderschept slim de pass. Rouillon schiet op doel. Tridente maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Beenbrekers - Barcelona FK 1:0

81e minuut.
Teismann speelt de bal door. Klungelig pakt Ishkhanyan de bal. Ishkhanyan geeft een hoge lob. MacRurie rent richting de bal. MacRurie geeft de bal voor. Deleu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Inworp. Urzică komt het veld opgelopen. Teismann met een snelle inworp. MacRurie geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zalivahin de bal. Zalivahin schiet op doel. Prado probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
De Beenbrekers - Barcelona FK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Beenbrekers 47%, Barcelona FK 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
De Beenbrekers - Barcelona FK 1:1